Je favoriete Nederlandse tv-zenders kijken zonder tv-abonnement?

Bespaar op onnodige tv-kosten en houd meer tijd over voor leuke dingen.

Wanneer we de boel de boel willen laten en onze kittige hakjes weer hebben uitgeschopt aan het einde van de dag, is het tijd om neer te vleien op de divan en een goede show of serie op te zetten. Maar naast je andere kostenposten óók nog een tv-pakket aanschaffen dat flink aan de prijs is? Tja…gelukkig is er een goed alternatief, waarmee je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Het goede leven

Het leven wordt steeds duurder. Van internet en tv-abonnement tot boodschappen en van je favoriete wijntje op het terras tot die leuke designertas. Als levensgenieter pur sang zul je anno nu dus af en toe keuzes moeten maken. Ga je voor een extra lange vakantie waarbij je kunt flaneren over de boulevards, of kies je toch voor een uitgebreide shopsessie langs al je favoriete adresjes? Keuzes, keuzes, keuzes.

commerciële partner

Natuurlijk zijn ook de Beau Mondes niet te beroerd om af en toe de hand op de knip te houden waar nodig. Van een duur sportschool-abonnement kun je bijvoorbeeld ook een sterk staaltje thuis fitnessen maken. Enne: dat dure tv-pakket? Die kun je dus heel goed vervangen door een NLZiet abonnement.

Televisie

Met een abonnement op NLZiet heb je namelijk tv on demand binnen handbereik, waarmee je al je favoriete Nederlandse zenders kunt kijken – zowel live, als wanneer het jou uitkomt. Al je favoriete shows en films zijn tot een jaar lang lang terug te kijken, waarmee je dus niet meer hoeft thuis te blijven om geen enkele uitzending te missen.

Omdat NLZiet een samenwerking is tussen NPO, RTL, en KIJK, kan de dienst je maar liefst 38 zenders aanbieden – van publieke omroep tot RTL en SBS, en van Ketnet tot regionale omroepen door het hele land. Bijkomend voordeel: op NLZiet kijk je zónder reclame. Wanneer je pauze neemt om je wijntje bij te schenken, bepaal je dus zelf.

More is more

Extra fijn: natuurlijk wil je als wereldburger ook goed op de hoogte worden gehouden van de rest van de wereld. Hiervoor biedt NLZiet het NLZiet Extra-abonnement aan, waarmee je nog tien extra zenders ontvangt. Zo kun je via de verschillende BBC-kanalen natuurlijk helemaal op de hoogte blijven van waar de Charles, Camilla, William en Kate zich mee bezighouden.

Via de zender Crime + Investigation volg je bovendien de meest bloedstollend spannende verhalen over waargebeurde misdaden, en met E! Entertainment ben je helemaal up-to-date over de laatste gossip vanuit La La Land.

Bovendien is het wel zo handig dat je met NLZiet gebruik kunt maken van verschillende profielen over een brede selectie apparaten. Met de gemiddelde Smart TV kun je makkelijk afstemmen op NLZiet, en via je telefoon of tablet is NLZiet simpel te gebruiken via de app. Geen gedoe met kastjes en kabels!

Fijnproever

Mocht je nog niet helemaal zeker weten of zo’n NLZiet-abonnement iets voor jou is, dan hebben we ook goed nieuws: je kunt namelijk 14 dagen lang gratis proeven van het brede aanbod van NLZiet.

Kortom: geld overhouden voor de goede dingen in het leven, én niks hoeven inleveren qua entertainment? Dat kan dus gewoon met NLZiet. Beau Monde is in elk geval fan!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws