Bekende besties: deze royals en celebs zijn bevriend met elkaar

Van koningin Rania en Nicole Kidman tot prins Harry en Barack Obama: deze royals hebben vrienden in de celebrity-wereld.

Royals: het zijn soms net mensen – en ook zij hebben vrienden. Velen daarvan kennen we natuurlijk niet, maar sommige zijn minstens zo beroemd als de royals zelf. Déze koninklijke leden zijn bevriend met celebrities. 

Koning Willem-Alexander en Trijntje Oosterhuis

Bron: NL Beeld

Om het eerst nog maar dicht bij huis te houden: onze eigen koning is al jarenlang bevriend met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. De vriendschap is ontstaan door haar vader, Huub Oosterhuis, die een goede vriend was van prins Claus. Trijntje heeft een sterke band met Wim-Lex, én zijn kids opgebouwd. Zo hielp ze in 2019 Amalia nog met haar zelfgeschreven kerstmusical.

Prinses Kate en Victoria Beckham

Bron: NL Beeld

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat de prins en prinses van Wales de Beckhams regelmatig over de vloer hebben. Kate zou goed bevriend zijn met Victoria, en als we een gok mogen doen zouden de dames vást fashion als favoriet gespreksonderwerp hebben.

Prins William en David Beckham

Bron: NL Beeld

En als Kate en Victoria besties zijn, is een bromance tussen prins William en David Beckham natuurlijk vanzelfsprekend. De twee werkten in 2012 voor het eerst samen, en hebben inmiddels heel wat gezamenlijke campagnes achter de rug. Een dream team, kunnen we wel stellen.

Prins Harry en zo ongeveer heel bekend VK en VS

Bron: NL Beeld

In prins Harry’s vriendenkring lijken beroemdheden meer de regel dan de uitzondering te zijn. De zoon van Charles trok jarenlang op met model Cara Delevingne, acteur Idris Elba was een van de genodigden op de bruiloft van Harry en Meghan, James Corden zou kind aan huis zijn bij de Sussexes, en Tyler Perry heeft het koppel meermaals een dienst bewezen – om nog maar te zwijgen over de vriendschap met Barack en Michelle Obama. Harry is kennelijk een geliefd gezicht in celebrity world.

Koningin Rania en Nicole Kidman

Bron: NL Beeld

Naar verluidt leerde koningin Rania van Jordanië Nicole Kidman kennen bij een lunch. Het klikte meteen, en sindsdien zijn de dames vriendinnen gebleven. Nicole behoorde zelfs tot de genodigden van de doop van Rania’s dochter – en dan weet je dat het goed zit, nietwaar?

Prinses Beatrice en Ellie Goulding

Bron: NL Beeld

Ook prinses Beatrice heeft een aantal vriendinnen in de bekende wereld, waaronder zangeres Ellie Goulding. Het stel ging er onlangs nog samen tussenuit voor een wellness-vakantie. Als dát geen BFFs zijn…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws