Maakt het leven mooier

Daar is ze weer: Charlene duikt op voor het goede doel

Char was weer heerlijk zichzelf in een luxe japonnetje.

ROYAL FAMILY OF MONACO CELEBRATES SAINT JOHN

Vorige maand stonden we nog versteld van de regelmaat én de relaxte air waarmee HDH Charlene van Monaco kwam opdagen bij allerhande evenementen – maar na de feestelijke St Jean-viering werd het opeens weer stilletjes rond Char. Deze maandag liet de graag geziene prinses weer van zich horen!

Stilletjes

Bij St Jean verblufte Hare Doorluchtige Hoogheid ons nog door bij wijze van hoge uitzondering haar opwachting te maken in een top van de Zara. Shocking natuurlijk, voor een prinses wier outfits voor de gemiddelde persoon over het algemeen goed zijn voor een paar maanden hypotheek mét nog een spaarpotje over voor een luxe bolide.

Afijn: na deze onverwachte budgetproof kledingkeuze van Char voor het uitje met heur gezin, liet zij opeens weer bij een hele reeks evenementen verstek gaan. Van de feestelijke première met bijna alle Grimaldi's van de film over wijlen haar schoonvader, tot een prinselijk uitstapje naar een Monet-expositie of een jaarlijks dansfestival: Charlene was in geen velden of wegen te bekennen.

Nobel

Tót afgelopen maandag! Speciaal voor haar eigen fonds kwam de prinses tevoorschijn bij een evenement, waar de Fondation één enkel kiekje van deelde. Het is niet veel, maar we moeten het er maar mee doen. Afijn: in de foto poseren Charlene en Albert met een forse cheque die aan de Fondation Princesse Charlène de Monaco werd uitgereikt door de Courchevel-skiclub.

"De Courchevel Ski Club, in aanwezigheid van haar erevoorzitters, ZKH Prins Albert II van Monaco en Sir James Arthur Ratcliffe, haar voorzitter, Marc Sénéchal, en in aanwezigheid van de heer Gareth Wittstock, secretaris-generaal van de Foundation, en de heer Pascal Granero, directeur-generaal van de Fondation, had het genoegen en de eer om 134.750 euro te schenken aan de Fondation Princesse Charlène de Monaco."

Business

Vanwege het gebrek aan duidelijker beeldmateriaal valt er niet héél veel te zien van Charlenes outfit, maar het lijkt erop dat zij heeft gekozen voor een business-proof donkerblauw exemplaar met dito pumps. De Beau Monde-redactie gokt dat de Hoogheid waarschijnlijk een japon van Akris uit de kast heeft getrokken, wat door de stijlexperts van UFO NO More wordt bevestigd. Totaalprijs? Een kleine €2500 euro. Toch fijn dat Char zich ook na een poosje in de luwte en een budget-shirtje zich weer zo lekker stijlvast toont.

Bron: Instagram @Fondationprincessecharlene, UFO NO More | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld