Albert en Charlene vieren jubileum met zoete foto

Op naar nog 12 gelukkige jaren samen!

Afgelopen weekend was het exact 12 jaar geleden dat Albert en Charlene in het huwelijksbootje stapten. Het onvergetelijke feestweekend in Monaco ligt inmiddels achter ons, maar het paar is nog altijd dolgelukkig met elkaar. Zo deelden ze gisteren een zoet kiekje om de gelegenheid luister bij te zetten.

Huwelijk

Een driedaags feest met een kick-off in handen van rockband de Eagles – die Monegasken weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Inmiddels zijn Albert en Charlene hun wilde haren wel kwijt en verschijnen ze regelmatig saampjes, met of zonder de twins bij allerhande koninklijke evenementen.

Het is ook een van de weinige koninklijke koppels die regelmatig spreekt over hun relatie – helaas meestal in reactie op allerlei zotte roddels die voornamelijk in de Franse roddelpers rondgaan. Zo stelde Charlene vorig jaar al eens: “Ik vind het nog altijd betreurenswaardig dat sommige media dit soort roddels over mijn leven en mijn relatie verspreidden. Net zoals iedereen zijn wij ook mensen, en zoals alle mensen, hebben wij ook gevoelens.”

Samen gelukkig

Het lijkt inmiddels steeds beter te gaan met Hare Doorluchtige Hoogheid, die ook los van de roddels over haar huwelijk een pittig aantal jaren achter de rug heeft met een langdurig verblijf weg van haar familie en verschillende fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

Ze verschijnt weer steeds vaker in het openbaar, en oogt met de dag meer ontspannen – en dat is haar van harte gegund, natuurlijk. Op Instagram staat het Palais Princier ook stil bij de bijzondere mijlpaal van het prinselijk paar.

De boodschap bij de foto is kort maar krachtig: “Gelukkig huwelijksjubileum aan Hunne Hoogheden Prins Albert en Prinses Charlène.” Op de kiek zien we Albert en Char bij een rugbytoernooi eerder dit jaar, waar zij destijds lekker matchend voor de dag kwamen.

Er is immers niets dat ‘negeer de geruchten, wij zijn hartstikke happy’ zegt als een set matchende outfits, non? Wij kunnen de trend in elk geval alleen maar toejuichen. Wanneer zien we Wim-Lex en Máxima in matchende ANWB-windjacks?

Bron: Hello! Magazine, Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws