De weekendtips van Beau Monde

Of je nu wilt relaxen of wat actiefs wilt doen, Beau Monde zet leuke to do's op een rijtje.

Elke week deelt Beau Monde de meest glamoureuze tips voor je weekend. Van sprookjesachtige schepen tot luxe juwelen: er is dit weekend weer genoeg leuks om je weekend als glamourpoes door te brengen!

Een balletje slaan

Aan golf plakt nog best een oudbollig imago, maar steeds meer mensen ontdekken dat het heel leuk is om eens een balletje te slaan op de baan. Lijkt het jou ook wel wat? Goed nieuws, want je kunt het nu vrijblijvend proberen. Sterker nog, je kunt helemaal gratis een kennismakingsles boeken bij Probeer Golf. Je hoeft nog niets te kunnen of te weten, ze leggen het je geduldig uit én je kunt er de juiste clubs lenen.

Verscheidene BN’ers zijn al helemaal in de ban van golf, waaronder actrice Carolien Spoor. Op de website van Probeer Golf kun je achterhalen wat de dichtstbijzijnde deelnemende golfclub bij jou in de buurt is.

Koopjes shoppen bij Designer Outlet Roosendaal

Een vakantiegevoel in eigen land? Dat krijg je wel in Roosendaal. Je kunt in de omgeving natuurlijk heerlijk wandelen en de binnenstad verkennen, maar ook in Roosendaal mag het geld best rollen, in Designer Outlet Roosendaal om preciezer te zijn.

Het winkelaanbod wordt bij Designer Outlet Roosendaal continu uitgebreid. Eerder dit jaar openden de Jack & Jones en L’Oréal al een store in de outlet, en deze zomer komen daar ook nog MyJewellery en Name It bij. De outlet is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.

Borrelen op het terras van het Conservatorium Hotel

Het weekend is hét moment om jezelf een alcoholisch drankje te gunnen. Wil je daar met vrienden en in stijl van genieten? Drink dan een heerlijke cocktail op het terras van het Conservatorium Hotel. Je kunt hier ontspannen en in alle rust genieten van je gezelschap, en goed eten en drinken.

Op de menukaart staan momenteel heerlijke speciale cocktails, speciaal voor de zomer. De vier zomercocktails die op Lounge & Brasserie menu staan zijn de Watermelon Spritz, de Yuzu Spritz, de Jasmine 75 en de Berries Paloma. Cheers!

Kijktips

Voor aankomend weekend hebben we ook weer steengoede kijktips in de aanbieding. De eerste is de documentaire Look what you made me do van filmmaker Coco Schrijber, waarin het verhaal van Laura, Rachel en Rosalba wordt gevolgd. Vrouwen die alle drie in een gewelddadige relatie zaten en die overleefden door hun partner te vermoorden.

Ook kun je sinds kort het derde seizoen van de bloedstollende serie Happy Valley op NPO Plus streamen, dat gaat over politie-inspecteur Catherine Cawood die aan het hoofd staat van het district Yorkshire.

En ook op de andere streamingdiensten vind je weer nieuw materiaal. Netflix breidde diens aanbod uit met onder andere Happiness for Beginners, The Murderer en Sweet Magnolias seizoen 3. Op HBO Max kun je de documentaire After the Bite bekijken en op Disney+ het eerste seizoen van Drag me to Dinner. Happy weekend! 

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld 

 

Laatste nieuws