De Weekendtips van Beau Monde

Van zwijmelmuziek tot ijsproeverij!

Of je nu van plan bent om lekker te genieten van het laatste stukje zomer dit weekend, of juist meer trek hebt in beetje verkoeling: er is weer volop leuks te doen dit weekend! Beau Monde tipt.

Lekker zwijmelen

Ben je gek op romantische muziek? Dan moet je dit weekend in Rotterdam zijn. Tijdens het festival Weekend van de romantische muziek kun je genieten van klassieke en romantische muziek met als hoogtepunt het Maanlichtconcert op zaterdagavond. Geheel in stijl natuurlijk. Zo wordt het evenement sprookjesachtig aangekleed, en kun je natuurlijk heerlijk eten en drinken halen bij een van de vele foodtrucks.

Wanneer: 19 en 20 augustus.
Waar: Park onder de Euromast | Kievitslaan 25, Rotterdam.

Proef de nieuwe Ben & Jerry’s smaak

Het wordt dit weekend warm, en bij warm weer hoort nu eenmaal een verkoelende snack. In dat geval tippen wij graag de nieuwste smaak van Ben & Jerry’s! De Sunny Honey Home is romig ijs met citroensmaak, honing-karamel swirls en koekjes. Deze nieuwe smaak is overigens tot stand gekomen in samenwerking met acht ondernemende nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond. De smaken zijn dan ook geïnspireerd op hun thuislanden Syrië, Marokko en Afghanistan.

Waar:
Vanaf nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Check de spectaculaire sprongen bij Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

Paardensportliefhebbers moeten dit weekend bij de Longines Tops International Arena in Valkenswaard zijn. Hier vindt het Longines Global Champions Tour plaats. Je kunt hier een van de zes spectaculaire jumpings bekijken, waarbij springpaarden en hun ruiters strijden om felbegeerde titels.

Wanneer:
18 tot en met 20 augustus.

Waar:
Longines Tops International Arena | Maastrichterweg 249, Valkenswaard.

Kijktips

En natuurlijk geldt: blijf je liever binnen dit weekend? Dan kun je jezelf (uiteraard voorzien van een bak popcorn en een goed glas rosé) op de divan installeren met een fijne film of spannende serie.

Op Netflix is bijvoorbeeld de historische dramafilm Mary Queen of Scots verschenen deze week, met hoofdrollen voor Saoirse Ronan en Margot Robbie. Liever wat luchtigs? Dan zit je goed met Rocketman, of Grease. Dat wordt muzikaal genieten met Netflix, dit weekend!

Op Videoland kun je nu genieten van de realityserie Lindsay Lohan’s Beach Club, over (jawel) de strandtent-ambities van Lindsay Lohan op het Griekse eiland Mykonos. Dat belooft wat!

Kortom: genoeg leuks om je weekend mee te vullen. Wij proosten in elk geval op het goede leven!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws