Oh no: zal Kate dit jaar niet aanwezig zijn bij dít belangrijke event?

We zouden wel eens een hoop glamour én vertier mis kunnen lopen.

Prins William reist later dit jaar ter ere van de Earthshot Prize 2023 naar Singapore, maar volgens bronnen zou hij dit wel eens solo kunnen gaan doen. Reden dat zijn vrouw zou schitteren van afwezigheid? Mommy duties. Kate zou namelijk bij prins George, prinses Charlotte en prins Louis blijven.

De oceaan over

Als medeoprichter van het initiatief, is prins William jaarlijks van de partij bij de uitreiking van de Earthshot Prize. Deze (geld)prijs is een initiatief van de hertog van Cambridge himself en is bedoeld om mensen met innovatieve ideeën tegen klimaatveranderingen en de gevolgen daarvan te steunen. Vorig jaar werd de prestigieuze prijs uitgereikt in Boston, en het jaar daarvoor voor de eerste keer nog ‘gewoon’ in Engeland.

Waar Kate voorgaande jaren haar man vergezelde en de laatste keer zelfs samen met hem de oceaan overstak voor de prestigieuze prijs, weet de The Telegraph te melden dat Kate dit jaar niet mee zal gaan naar de aankomende editie in Singapore. Toch is Kate’s afwezigheid nog niet officieel bevestigd.

Editie van vorig jaar

Afgelopen jaar lukte het Kate wél om tijd vrij te maken en vergezelde ze haar man naar de uitreiking van de Earthshot Prize in Boston. En dat leverde een héérlijke dosis glamour op. Slechts een paar dagen waren de Waleses in Boston, maar met zo’n 2 à 3 outfits van Catherine per dag, konden royal fashion lovers hun hart ophalen aan alle foto’s van de prinses. Van een vintage Chanel-jasje, tot een winterse wollen mantel: Kate bleek stijlvast as ever en zorgde weer voor een hoop kledingkast envy.

Maar memorabel was toch wel de groene japon van Solace London. Je weet wel: de ‘green screen dress‘ waarover aanvankelijk flink werd gegrapt en gephotoshopt, maar uiteindelijk een absolute favoriet werd van vele fans en volgers van de Windsors.

Ook de combinatie met de smaragden sieraden werd gewaardeerd: deze was ooit toebehoord aan wijlen prinses Diana. Een glamoureuzere manier om haar voorganger als Princess of Wales te eren!

Kortom: we zouden een tikkeltje teleurgesteld zijn als ze er dit jaar niet bij is. Afijn: mommy duties gaan zou eenmaal nog altijd voor royal duties.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws