Wills en Kate gaan voor winterse outfits in ijzig Boston

De Waleses geven een voorproefje op de winter.

Lees ook

De Britten zijn uiteraard wel wat grauwe dagen gewend. Een paraplu gaat eigenlijk standaard mee in de royal reiskoffer, maar ook bij het uitstapje van William en Kate naar Boston is deze al nuttig bewezen. Met temperaturen om en nabij het vriespunt in de Amerikaanse stad, kozen de Waleses gisteren voor een set warme outfits.

Beautiful burgundy

Allereerst stond er een bezoek van de prins en prinses gepland aan Roca. Deze organisatie werkt met jongeren om ze op het rechte pad te houden. Hier verscheen Kate in een goed burgundy pak van designer Roland Mouret – met een hoge taille en flared broekspijpen was de Princess of Wales helemaal on-trend.

Winterse warmte

Zo’n broekpak is met de huidige temperaturen in Boston (vergelijkbaar met ons kille kikkerlandje) echter misschien wat optimistisch. Dat moet ook Kate beseft hebben, want zij verscheen later op de dag in een bijzonder winterse look bij de Boston Harbour. Ook manlief koos dit keer voor een stevige mantel en goede sjaal bij zijn pak. En we moeten Wills credit geven: de prins weet de verschillende tinten blauw goed met elkaar te matchen.

Kate gaat in tegenstelling tot het koele blauw van William van top tot teen voor warme, herfstige kleuren. Zo gaat Catherine voor een oranjerode combi van een Gabriela Hearst-rok en bijpassende coltrui. Hier draagt de Walese een chocoladebruine mantel van Alexander McQueen overheen, die ze feilloos matcht met een stel Gianvito Rossi-laarzen, een zachte sjaal en warme wanten.

Op hun eigen Twitter-account omschrijven de Waleses hun bezoekje aan de haven als ‘prachtig, maar wat frisjes’. En met die stiff upper lip van de Britten, weten we allemaal dat dit een subtiele manier is om te zeggen dat de koninklijke neuzen er ongeveer afvroren. Afijn – als dit de outfits zijn die we de komende wintermaanden van de Waleses kunnen verwachten, dan mogen we niet klagen over de frisse temperaturen.

Nu is het afwachten welke outfits de royals zullen dragen voor de uitreiking van de Earthshot Prize, die vrijdagavond lokale tijd plaatsvindt. Fingers crossed voor een goede dosis glamour!

Bron: KateMiddletonStyle.org, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook