Droge en beschadigde nagels zijn verleden tijd dankzij Herome

Gezonde nagels binnen handbereik!

We vijlen, lakken, laten experts met acryl en gel de meest kunstige pareltjes aanbrengen, en doen het hele feestje elke paar maanden gewoon opnieuw om piekfijn voor de dag te komen. Maar vergeet je daarbij niet ook gewoon goed voor je natuurlijke nagels te zorgen? Met de jarenlange expertise van hand- en nagelverzorgingsmerk Herome komen je nagels weer piekfijn voor de dag. Ja, óók de jouwe.

Probleemnagels? Verleden tijd!

Wie rondkijkt op de redactie van Beau Monde, ziet een uitgebreide selectie gel- en acrylnagels de revue passeren. “Ik zou echt niet meer zonder kunnen, hoor!”, horen we geregeld. Want tja: onze natuurlijke nagels kunnen wel wat liefde gebruiken, en verbergen met een laag acryl is dan wel zo makkelijk!

Gelukkig heeft Herome nu de oplossing voor moeiteloos verzorgde nagels – wát je nagelprobleem ook is.

Zeg hallo tegen Heromes Nail Essentials Sets!

Herome biedt namelijk verschillende slimme kits aan om verschillende nagelproblemen op te lossen. Al sinds 1982 zet het merk hun eindeloze kennis en expertise in om ervoor te zorgen dat echt iedereen kan genieten van mooie en gezonde nagels. We stellen je voor aan de luxe Nail Essential Sets!

1. Beschadigde nagels? Geen probleem!

Voor de diva’s met acrylnagels die denken dat ze gewoon geen goede nagels hebben, heeft Herome dé oplossing. De Herome Nail Essentials Set voor Beschadigde Nagels is als een spa-retreat voor je nagels. Denk aan een amandelolie-infusie die je nagels omhult en ze transformeert naar gezonde, verzorgde en sterke nagels.

Herome

2. Droge nagels? Herome heeft de oplossing!

Heb je droge nagels? Dit zorgt ervoor dat de nagels sneller breken en splijten. Met de Herome Nail Essentials Set voor Droge en Geribbelde Nagels, heb je dit in een (letterlijke) handomdraai opgelost. En die Super Shine vijl? Je nagels zullen in enkele seconden schitteren alsof ze net uit een glossy magazine zijn gestapt. Perfect als je geen nagellak wilt of mag dragen.

Herome

3. Zwakke nagels? Maak je geen zorgen!

Kijk, lange nagels willen we allemaal wel, maar sommigen van ons zijn nu eenmaal niet gezegend met zo’n set sterke klauwen. Zwakke nagels kunnen dan ook een flinke domper zijn, maar met de Herome Nail Essentials Set voor Zwakke en Splijtende Nagels, zul je die nagels in no-time zien transformeren van zero naar hero. Love it!

herome

Goede timing

Bovendien is dit hét perfecte moment om een stapje extra te zetten voor je nagels. Hoewel we lang van de nazomer hebben kunnen genieten, is het najaar nu toch echt aangebroken. En met de ijzige temperaturen en droge lucht die het najaar met zich meebrengt, kunnen je nagels best een extraatje gebruiken.

Dus, waar wacht je nog op? Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!

Laatste nieuws