Beau Monde deelt uit: stel de Lift HD+ Lifting Firming Cream van Collistar gratis op de proef!

Ter waarde van €65!

Onlangs hebben Beau Monde en Collistar al de handen ineengeslagen voor een set geweldige masterclasses, waar we onze lezeressen helemaal bijpraatten tot ware ‘skintellectuals’. Nu zetten we samen een volgende stap met een groot onderzoek, en daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Collistar

Al jaren is Collistar een waar begrip op het gebied van skincare. Want zeg nou zelf: zo’n Hollywood-huidje? Dat willen we allemaal wel! Collistar combineert veertig jaar aan ervaring en kennis om je te helpen bij het verbeteren van je huid. En dat allemaal zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, siliconen, en alcohol.

Kortom: ware luxe voor je huid, waarbij kwaliteit en expertise voorop staan. Geen wonder dat de masterclass van Beau Monde en Collistar een groot succes was!

Beeld: Het meisje met de camera

Zoveel mensen, zoveel wensen

Elke huid is anders, en dat begrijpt Collistar heel goed. Daarom heeft het merk verschillende lijnen met luxe huidverzorgingsproducten, waarmee je je huid echt kunt verwennen.

Zo is er de Lift HD+ Lifting Firming Cream van Collistar, een rijke gezichtscrème met een krachtig en intensief liftende en verstevigende werking tegen huidveroudering. Trekt gemakkelijk in, voedt de huid en maakt haar zijdezacht. De huidstructuur is steviger, de opperhuid is soepeler en de rimpels verminderen zichtbaar.

Deze crème is aan te raden wanneer de huid behoefte heeft aan stevigheid en wat verslapping toont. Het gelaat ziet er gelift, ontspannen en jonger uit. Voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

Ervaar het zelf!

Benieuwd geworden naar wat de Collistar Lift HD+ crème voor jouw huid kan betekenen? Dan hebben we goed nieuws! Omdat we graag willen horen hoe blij mensen worden van de Collistar Lift HD+ Lifting Firming Cream, geven we er maar liefst 100 stuks van weg. Het enige wat we van jou vragen, is dat je na gebruik laat weten hoe de crème je bevallen is.

Twijfel je nog of de Lift HD+ Lifting Firming Cream wel de juiste keuze is voor jou? In onze artikelen over de Magnifica Replumping Redensifying Cream en de Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Cream van Collistar lees je meer over de twee andere opties!

Ook zo’n heerlijke crème thuis ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter!

Let op: we vragen je vriendelijk om slechts één van de drie crèmes aan te vragen, om je mede-lezeressen ook een luxe selfcare-moment te gunnen.

Fill out my online form.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de producten zijn niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Collistar Nederland zullen delen.

Laatste nieuws