De Weekendtips van Beau Monde

Van shoptips tot kijktips: er valt weer genoeg leuks te beleven dit weekend!

Of je nu nog lekker aan het nazomeren bent, of alweer je dikke truien uit de kast hebt gepakt – je hoeft je dit weekend bepaald niet te vervelen! Beau Monde deelt weer de leukste weekendtips.

Luxe zonder hoofdprijs met The It List

We shoppen graag, en we shoppen veel – maar onze portemonnee wordt daar niet altijd heel blij van. Gelukkig is daar het Amsterdamse label The It List, dat sieraden met een hoge bling-factor aanbiedt voor een bijzonder betaalbaar prijskaartje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE IT LIST (@theitlistamsterdam)

Mede-oprichter Bo Bijster zegt over de lancering van haar label: “We wilden een merk creëren dat je beste vriendin is – iemand die weet hoe je een rode loper-look rockt, maar het wel real houdt.” En tja, met zo’n betaalbaar prijskaartje…wij voegen gewoon nóg zo’n juweeltje toe aan ons winkelmandje.

Pretty Woman

We hebben er even op moeten wachten, maar dit weekend gaat dan ein-de-lijk de Nederlandse uitvoering van de musical Pretty Woman in première in het Beatrix Theater in Utrecht. In de hoofdrollen vinden we Shanna Slaap als Vivian Ward, en Jan Kooijman als Edward Lewis.

De musical, die gebaseerd is op de gelijknamige film (je weet wel, met hoofdrollen voor Julia Roberts en Richard Gere), en vertelt het onverwachte liefdesverhaal van prostituee Vivian en schathemelrijke zakenman Edward. Na de première die dit weekend plaatsvindt, kun je nog tot en met januari genieten van deze show. Tickets boek je hier.

Friese spektakelshow

En we blijven nog even in musicalsferen hangen! Afgelopen weekend ging namelijk de bijzondere musical De Tocht in première in Leeuwarden. Dit spektakelstuk over de Elfstedentocht vindt plaats op een 360 graden draaibare ijsvloer (!) in het speciaal voor de musical opgezette Friso Theater.

Loepzuiver zingen, een sterk staaltje acteren, én ondertussen op schaatsen je evenwicht bewaren – je moet het maar kunnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Tocht (@spektakelmusicaldetocht)

Er zijn al ruim 85.000 tickets verkocht voor de spektakelmusical, die ook tot eind januari nog te zien zal zijn. Met wie ga jij? Tickets voor deze show vind je hier.

Archive sale van 10Days

Dit hele weekend kun je in De Patronage, gelegen in het sfeervolle Zaandam, genieten van een Archive Sale van 10Days. Dit label staat al jarenlang garant voor kwaliteit, en kiest voor duurzame luxe en tijdloze designs over eindeloze trends.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 10DAYS LIFESTYLE (@10dayslifestyle)

Tijdens dit evenement kun je verschillende parels uit de 10Days-collectie op de kop tikken voor een zacht prijsje. Let op: om er zeker van te zijn dat je een plekje bemachtigt, kun je hier een ticket reserveren.

Kijktips

Kruip je toch liever weg op de bank met eindeloze liters thee dit weekend? Er valt ook weer allerlei leuks te streamen! Op Videoland kun je lekker griezelen voor Halloween, met titels als Leatherface, Children of the Corn en The Awakening. Of houd je meer van romantische kerst-voorpret? Dan zit je ook goed met Videoland!

Als je met zoveel horror nog niet genoeg spanning hebt gehad: op Netflix is deze week het derde seizoen van de ultraspannende serie Lupin verschenen. Toch liever iets heel anders? Dan kun je vanaf zondag de documentaire Audrey bekijken op de streaming-gigant, over (natuurlijk) Audrey Hepburn. Kortom: genoeg leuks om voor op de bank neer te strijken!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws