Eugenie deelt prachtige gezinsfoto voor huwelijksjubileum

Het geluk straalt ervan af!

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank vierden afgelopen donderdag hun vijfjarig huwelijksjubileum. Op social mediaplatform Instagram, wijdde de prinses daarom een lief bericht aan haar geliefde én haar gezin. Aan het einde van een bijzondere video die hun bruiloft samenvatte, verscheen een prachtige, nieuwe foto waarop het gezin van vier voor de allereerste keer samen te zien is.

Trouwvideo

De nostalgische trouwclip die ze deelde ter gelegenheid van haar huwelijksjubileum, gaf ons een kijkje in de niet eerder vertoonde beelden van Eugenie die zich voorbereidde op haar grote dag, samen met haar zus prinses Beatrice en moeder Sarah Ferguson. We zien onder andere het moment waarop de zichtbaar dolgelukkige bruid richting haar soon-to-be husband Jack loopt die bij het altaar staat. Ook de romantische kus op de trappen van de St. George’s Chapel in Windsor Castle kon natuurlijk niet vergeten worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

 

Zoet gezinskiekje

Op de foto zien we het gelukkige gezin van vier op het strand ergens in Portugal. Jongste zoon, Ernest, is in een roze badlaken gewikkeld en wordt vastgehouden door zijn moeder Eugenie. Hij draagt een schattige bucket hat om zijn tere babyhuidje tegen de Portugese zon te beschermen. Maar de ster van de foto was de prinses’ oudste zoontje August van twee jaar oud. Hij staat voor papa Jack en heeft het zo te zien erg druk met de stenen (?) die hij in zijn handen heeft. Het koppie straalt van ondeugendheid, succes daarmee later, Eugenie en Jack.

Beeld: Instagram / princesseugenie

Band met prins Harry

Eugenie en haar neef prins Harry hebben een hechte relatie en ze ontmoetten elkaar in Portugal na de Invictus Games van vorige maand. De zeldzame gezinsfoto zou dus genomen kunnen zijn door Harry, die samen met vrouwlief Meghan Markle bij zijn jongere nichtje en haar gezin langs wipte. Harry en Meghan vertoefden drie dagen in het exclusieve kustplaatsje Melides, gezellig bij Eugenie en Jack thuis. Jack leidt het verkoopteam en de marketingafdeling bij CostaTerra Golf and Ocean Club, en naar verluidt woont het gezin daar op het terrein. Heerlijk!

Trotse oma

Haar eigen trouwjubileum is waarschijnlijk niet het enige dat de prinses deze week viert. Aankomende zondag is namelijk ook de 64ste verjaardag van haar moeder, Sarah Ferguson, die overigens bijna niet trotser kon zijn als oma én moeder. Onlangs prees Sarah haar dochters en zei: “Mijn kinderen zijn fenomenale moeders. Ze waren geweldige kinderen, maar nu zijn ze fenomenale moeders.” Dat wil toch elke moeder horen van haar eigen moeder?

Bron: Hello! Magazine, Instagram / princesseugenie | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws