Jarige York: Sarah Ferguson deelt lieve boodschap voor Eugenies verjaardag

'De lentebloemen herinneren me aan jouw verjaardag'

Het is vandaag feest in huize Brooksbank! Yorkse prinses Eugenie mag namelijk 33 kaarsjes uitblazen. Zoals we gewend zijn van social media-savvy moeder Sarah Ferguson, zette die haar jarige dochter in het zonnetje met een lieve foto uit de oude doos.

33

Vandaag kan de jongste York-zus, Eugenie, zich ongegeneerd volproppen met slagroomtaart. Een verjaardagswijntje gaat er, met het oog op haar zwangerschap, niet in – maar een heerlijke 0.0? Dat moet natuurlijk kunnen.

Hoe de prinses haar verjaardag precies viert, is niet bekend. We weten in elk geval wel dat er vanuit Windsor vol liefde aan haar wordt gedacht. Moeder Sarah deelde namelijk een zoete foto van haar jarige Jet York met een touching bericht.

Lenteblompje

“Een allergelukkigste gelukkige verjaardag, mijn Eugenie”, begint Fergie haar bericht.

“De lentebloemen vertellen me altijd dat de excitement van jouw verjaardag er snel zal zijn, en nu is het zover. Je bent mijn magische, geliefde dochter, en ik ben zo trots op jou”, schrijft de Yorkse hertogin.

Op de foto straalt een piepjonge Eugenie in een denim-jasje met een stijlvolle zonnebril en een vrolijke paardenstaart in’t haar: de 90’s fashion police keurt deze outfit he-le-maal goed!

Trotse mama

Zelf liet Eugenie onlangs nog van zich horen met een prachtige, winterse foto met zoontje August Brooksbank aan haar zijde. Speciaal voor Moederdag deelde de prinses de lieve foto met de tekst: “Ik vind het heerlijk jouw Mumma te zijn. Fijne Moederdag!” Binnenkort mag de Yorkse prinses haar tweede kleine verwelkomen met manlief, Jack Brooksbank. Ongetwijfeld zal Fergie ook hier weer als de kippen bij zijn met een zoete foto. Wij houden het in elk geval in de gaten!

Bron: Instagram @sarahferguson15, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws