De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Ook nu de zomerzon plaats heeft gemaakt voor herfstige buien geldt dat er genoeg leuks te doen is. Beau Monde tipt de fijnste hotspots en leukste shopping-tips om je weekend een vleugje glamour mee te geven. Enjoy!

Microclubbing in hartje Amsterdam

Vorige week heeft het gloednieuwe iNN de deuren geopend aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Hiermee komt de microclubbing-trend, die al razend populair is in steden als Berlijn en Tokio, naar Nederland. Bij microclubbing begint het feest veel eerder, wat bijdraagt aan de intieme, gemoedelijke en sociale sfeer. iNN heeft als missie de Amsterdamse nachtcultuur opnieuw vorm te geven door een onvergetelijke en verbindende nachtclub ervaring te creëren, van 20.00 uur tot diep in de nacht.

Om 20.00 uur dompel je je onder in de sfeervolle platenbar, waar je begint met een fijne cocktail en smakelijke selectie borrelhapjes, en naarmate de avond vordert transformeert de prachtige ruimte zich tot een open format nachtclub. De kiekjes beloven in elk geval bijzonder veel goeds – met wie ga jij hier binnenkort langs?

Waar:

Lijnbaansgracht 238, Amsterdam

Wanneer:

Dinsdag – zaterdag, 20.00 uur tot diep in de nacht

Leestip: Rooskleurig

Al jaren is Roos Reedijk een grote naam op het gebied van interieur – en haar kleurrijke en uitgesproken stijl is een eindeloze bron van inspiratie voor velen. Extra leuk dus, dat de interieur-expert van Kopen zonder kijken nu een boek heeft uitgebracht waarmee ze lezers helpt om zélf aan de slag te gaan met hun interieur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL Wonen (@rtlwonen)

In 7 concrete stappen neemt Roos je mee langs ieder aspect van de inrichting, van het kiezen van een kleurenpalet, verlichting en accessoires tot het scoren van vintage meubels. Dit boek is gevuld met rijke fotografie en biedt extra inspiratie en handige tips om zelf aan de slag te gaan. Zo creëer jij jouw droominterieur dat nét even anders is. Daarnaast bevat het boek een voorwoord van aannemer Bob Sikkes en bonushoofdstuk over de interieurs uit het tv-programma Kopen zonder kijken. Je eigen exemplaar in de wacht slepen? Dan klik je hier.

Volg een beauty masterclass tijdens de Westfield Days

Deze week kun je je glamourhart ophalen in de Westfield Mall of the Netherlands! In de allergrootste mall van ons kleine landje zijn nu namelijk de Westfield Days gaande, waarbij het beste op het gebied van lifestyle, fashion, food, entertainment en beauty op het allerhoogste niveau gecombineerd wordt.

westfield days

Zo is er morgen de Westfield Mall of the Netherlands x Amsterdam Fashion Week show, waarbij je de nieuwste najaarstrends voor 2023 voorbij ziet komen. Ook zijn er de komende dagen live masterclasses op beauty-gebied van niemand minder dan Olcay Gulsen. In haar speciale Olcay Gulsen Beauty-popup kunnen bezoekers zichzelf verwennen en genieten van een verfrissende make-over.

Waar:

Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam

Wanneer:

19 – 22 oktober

Kijktips

Mocht je liever binnen blijven met een glas rosé en een bak popcorn: snappen we! Daarom zetten we ook de leukste kijktips voor je op een rij. Op Netflix verschijnt morgen het zevende seizoen van de spannende dramaserie Élite, en is afgelopen weekend de legendarische romcom Love Actually verschenen.

Op Videoland is daarnaast vandaag de serie De Biecht van Joran in première gegaan, waar verslaggever John van den Heuvel het dagboek onderzoekt van en in gesprek gaat met Joran van der Sloot. Want wat is er precies waar van de verhalen die Van der Sloot vertelt?

Kortom: genoeg boeiends om bij op de bank te vertoeven!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws