Yes: de nieuwe Beau Monde is nú te koop!

Deze editie wil je niet missen!

Een nieuwe maand, een nieuwe dosis glamour in de schappen. Vanaf vandaag is de decembereditie van Beau Monde te koop! In deze editie blikken we terug, kijken we vooruit, en praten we met de celebs over hun veelbewogen jaren.

Interviews

As usual staat er ook deze editie weer een stel prachtige glamourvrouwen op onze cover: niemand minder dan Tamara Elbaz en Maria Tailor sieren namelijk de decembereditie! Naast een sfeervolle shoot (vol glitter en weelderige designerjurken, natuurlijk) praten ze ons bij over de jarenlange breuk, hoe ze elkaar toch weer vonden, én wat dat deed met de vriendschappen met de rest van de Housewives.

Daarnaast voelen we drie BN’ers aan de tand die elk een veelbewogen jaar achter de rug hebben: Bibi Breijman, Rikkie Kollé, en Carolina Dijkhuizen. In gesprek met Beau Monde kijken zij terug op hun 2023, én lichten ze een tipje van de sluier op over hun plannen voor 2024.

Ook spreken we met Ferri Somogyi over zijn wilde jaren, en doen we kerstinspiratie op bij niemand minder dan Marian Flooren, de Grande Dame van het afgelopen seizoen B&B Vol Liefde.

Geen zin om de kou te trotseren voor je favoriete glamourglossy? Hier kun je ‘m makkelijk online bestellen!

Beau Voyage

Ook delen we weer volop fijne reisinspiratie: van de meest sfeervolle Zwitserse kerstmarkten, tot piramides en luxe resorts in het prachtige Egypte. Beau Mondes Marique mocht aan de Rode Zee Rivièra proeven van alle mooie dingen die we met Egypte associëren: van historische weelde tot hypermoderne smart cities. “Oud én nieuw… Hé, zou dit niet de perfecte plek zijn om je vuurpijlen af te steken en de champagne te laten knallen dit jaar?”, aldus onze redacteur.

Round-up

Daarnaast duiken we natuurlijk in de kersttradities van de royals (van pittoreske foto’s bij de boom tot de meer extravagante uitspattingen), én blikken we terug op een heel bijzonder jaar. En mocht je nog op zoek zijn naar fijne shoptips, culinaire hotspots, of glamoureuze uitstapjes: we got you. Zo ga ook jij helemaal glam het jaar uit.

Wij proosten vast op 2024, en tot die tijd vind je de nieuwe Beau Monde in de winkels. Genoeg leuks om de komende periode mee zoet te zijn!

Laatste nieuws