Beau Mondes jaarhoroscoop: dit kun je op financieel vlak verwachten in 2024

Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Succes, huwelijksaanzoeken, mooie reizen en stoute sensualiteit… Het staat allemaal in de sterren. Check jouw sterrenbeeld en zie wat 2024 je brengt op financieel vlak volgens het Beau Monde-orakel.

Ram 21 maart – 20 april

Er komt niet voldoende binnen om je royale levensstijl te bekostigen. Misschien duik je zelfs in het rood. Laat je niet ontmoedigen, doe zuinig aan en houd vertrouwen: dan gaat je bankrekening later dit jaar weer stralen.

Stier 21 april – 20 mei

Als je denkt over bijverdiensten, dan is maart een goede maand om daarmee te beginnen.

Tweelingen 21 mei – 21 juni

Je begint het jaar financieel gezellig en dat geeft je het vertrouwen om groter te denken. Het plan dat je voor ogen hebt om nog meer geld te verdienen, zou zomaar goed uit kunnen pakken.

Kreeft 22 juni – 23 juli

Naarmate het jaar vordert, gaat het financieel steeds beter met je. Ga je meer verdienen of geef je het verstandiger uit? Het loont om hier goed over na te denken, maar liever niet in de eerste maanden van het jaar.

Leeuw 24 juli – 23 augustus

Je bruist van de ideeën om geld te verdienen, maar een (klein) projectje uit januari zal je grootste moneymaker blijken. Mits je een lange adem hebt.

Maagd 24 augustus – 23 september

Ongeacht je financiële status is het slim om eens beter naar je geld te kijken. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor later. En haal je ook alles uit je geld? Krijg je bij je bank de maximale rente? Welke voordeeltjes zitten er aan je creditcard?

Weegschaal 24 september – 22 oktober

Ongeacht hoeveel er binnenkomt, voor jou is het zelden genoeg. Je houdt nu eenmaal van luxe en mooie spullen. Om te voorkomen dat je hele administratie in de soep loopt dit jaar, is budgetplanning wel een slimme zet.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Gun jezelf iets leuks. Koop die designertas! Al is het misschien een occasionnetje.

Boogschutter 22 november – 21 december

Helaas, financieel wordt het allemaal niet briljant, maar… dit is je laatste karige jaar. Na 19 november wordt het – waarschijnlijk – allemaal beter.

Steenbok 22 december – 20 januari

Wat je ook doet, leen geen geld dit jaar. Punt.

Waterman 21 januari – 18 februari

Manifesteer er lustig op los, maar weet dat dit slechts de helft van je succes oplevert. De andere helft is de Guccibroekriem aanhalen en geld opzij zetten voor later.

Vissen 19 februari – 20 maart

Dit jaar krijgt je relatie met geld een upgrade. Je beseft namelijk dat ‘dit’ niet verstandig is en dat het ‘zo’ niet langer kan. Inkomen is niet het probleem, uitgaves wel. Jouw devies voor 2024: slim spenderen kun je leren.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws