De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Brrr! De temperaturen liggen ver onder nul en misschien blijf je het liefst binnen met een grote mok thee binnen handbereik. Toch zijn er echt een hele hoop leuke dingen te doen dit weekend, die het trotseren van de kou meer dan waard zijn. Wij zetten de leukste tips op een rijtje!

Bezoek de Pink Gellac Boutique

Vorige week opende de prachtige Colour Boutique van Pink Gellac de deuren in de Haagse Bijenkorf. In deze pop-up boetiek kun je fysiek kennismaken met het toonaangevende merk, en je face to face laten bijpraten door de experts achter het nagelmerk.

pink gellac den haag

“De pop-up boutique van 35m2 is vormgegeven in de stijl van de colour boutiques, compleet met het bekende roze interieur, de expertise van de Pink Gellac medewerkers en de beschikbaarheid van een groot deel van het assortiment”, valt in een bericht over de gloednieuwe pop-up te lezen. De pop-up colour boutique is de komende zes maanden nog te bezoeken, dus wacht vooral niet te lang!

Waar:
De Bijenkorf Den haag, Wagenstraat 32

Wanneer:
De komende zes maanden

Fashion en film tijdens de Rooftop Movie Nights

LuminAir heeft aankomend weekend wat leuks. Speciaal voor de Mastercard Hotelnacht organiseert de skybar in samenwerking met CHANDON Gardon Spritz een speciale Rooftop Movie Nights met modethema. In de skybar vind je een knusse bioscoopsetting – filmstoelen voorzien van headphones (en popcorn en fashion-inspired cocktails) – en krijg je de mogelijkheid om te genieten van de klassieker The Devil Wears Prada.

Waar:
Luminair Amsterdam, Oosterdoksstraat 4

Wanneer: 
Van zaterdag 13 januari op zondag 14 januari.
Drie time slots: 15:00, 19:00 en 23:00

Geniet van Starbucks’ nieuwe wintermenu

Het feestseizoen zit er weer op, en dus wisselt koffiegigant Starbucks hun kerstmenu in voor een set heerlijke winterdrankjes. Hierbij keren oude favorieten terug en maken nieuwe smaken hun debuut. Zo kunnen we weer genieten van de Caramelised Macadamia Oat Latte, maar dit jaar kun je ook kiezen voor een Iced variant! Deze vegan optie heeft een subtiele boterachtige macadamia- en karamel smaak en een topping van gekarameliseerde macadamia als finishing touch. Als kleine traktatie ernaast kun je kiezen voor de nieuwe Hazelnut Chocolate Cookie: een heerlijk vegan chocoladekoekje met hazelnootstukjes.

Wil je echter een next level zoete traktatie? Dan kies je voor de Golden Caramel White Hot Chocolate. Deze nieuwe sensatie bestaat uit een saus van witte chocolade, gestoomde melk en wordt afgetopt met slagroom en een drizzle van gouden karamelsaus voor een luxe finishing touch.

Pride & Prejudice de Musical

We zwijmelen graag weg bij Pride and Prejudice, Jane Austens heerlijke liefdesverhaal tussen Elizabeth Bennet en Mr. Darcy. Tussen het originele boek, de heerlijke serie uit 1995 met Colin Firth, of de film uit 2005 met Keira Knightley: we hebben over de jaren ons hart kunnen ophalen aan deze klassieker. Vorige week is bovendien in het Meervaart-theater in Amsterdam Pride & Prejudice de Musical in première gegaan, en die is tot en met maart door heel Nederland te zien!

In deze gloednieuwe bewerking van het heerlijke aristo-drama worden de verschillende kanten van Elizabeths personage gespeeld door vijf actrices: Anouk Maas, Tessa Sunniva, Anouk Snel, Kemy Hooimeijer, en Iris Verhaak. “De all female cast laat zien dat nu de vrouwen aan zet zijn!”, valt er op de website van de productie te lezen. Deze show is nog tot en met 10 maart te bewonderen, en hier kun je tickets vinden.

Kijktips

Blijf je met deze temperaturen tóch liever binnen? Snappen we. Ook op de streaming-diensten is gelukkig een hoop leuks te zien dit weekend! Zo verschijnt morgen de gloednieuwe Martin Scorsese-film Killers of the Flower Moon op Apple TV+, met een hoofdrol voor Leonardo DiCaprio.

Ga je liever voor spanning met een aristocratisch randje? Dan zit je goed bij Pathé Thuis, waar sinds dinsdag de film Napoleon te zien is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

En ten slotte: vanaf vandaag is de reünie van The Real Housewives of Amsterdam te zien op Videoland. Dat belooft natuurlijk de nodige drama en juice. Wij zetten onze popcorn vast klaar…

Kortom: met zoveel leuks moet je weekend wel goed komen. Enjoy!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws