Máxima toont zich ware ‘Queen of Capes’ bij bezoek aan Middelburg

Stralend wit!

Wanneer de temperaturen dalen, kun je er zeker van zijn dat de royals massaal in stijlvolle wollen mantels acte de présence geven. En in het geval van onze eigen koningin Máxima weet je dat er een kans is van 100% dat er vroeg of laat een cape van de koninklijke kapstok wordt gepakt. Zo ook gisteren, toen H.M. een bezoekje bracht aan Middelburg.

Méér Kunst en Cultuur

Máxima is al enkele jaren als erevoorzitter betrokken bij het initiatief ‘Méér Muziek in de Klas’. Die organisatie is inmiddels flink gegroeid, en onder de noemer ‘Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving’ worden nu nog meer mooie culturele projecten opgezet, die bedoeld zijn om jongeren uit alle lagen van de samenleving kennis te laten maken met kunst en cultuur. Van muziek tot schilderijen, en van dans tot theater: er komt van alles aan bod.

Majesteit in Middelburg

Als erevoorzitter ging Máx gisteren eens poolshoogte nemen bij de Middelburgse basisschooljeugd, die een inspiratiesessie volgden bij een lokaal poppodium. Hier nam de koningin plaats in het publiek…

Koningin Máxima in Middelburg, februari 2024.
Beeld: NL Beeld

…Poseerde zij voor een kiekje met de aanwezige schoolkinderen…

Koningin Máxima in Middelburg, februari 2024.
Beeld: NL Beeld

…Keuvelde ze met de jonge kunstenaars in spe over hun werk…

Koningin Máxima in Middelburg, februari 2024.
Beeld: NL Beeld

…En liet Máx ook nog even haar eigen kunstige kunnen zien.

Koningin Máxima in Middelburg, februari 2024.
Beeld: NL Beeld

Helder wit

Máxima toonde zich voor de gelegenheid bovendien bijzonder dapper: zo stapte de Majesteit in een gloednieuwe, sneeuwwitte outfit naar binnen. Je moet het maar durven, met zoveel verf en knutselmateriaal om je heen!

Koningin Máxima in Middelburg, februari 2024.
Beeld: NL Beeld

Met dank aan het Instagram-account @RoyalFashionPolice weten we dat de vorstin hier een nieuwe outfit van hofleverancier Natan droeg, met pumps van Gianvito Rossi en een set statement-oorbellen van Hemmerle.

Het is niet de eerste (of de laatste) keer dat Máxima een cape heeft gedragen. Zo heeft ze de afgelopen jaren wel bewezen dat zij over een indrukwekkende selectie capes beschikt.

Nu valt het te hopen voor de hoogheid dat zij dit nieuwe Natan-exemplaar net zo smetteloos wit weet te houden de komende jaren. Maar ach, als Máx zelfs een bezoekje aan een creatieve schildersessie zonder vlekken weet door te komen, dan moet dat wel goed zitten, non?

Bron: AD, Blauw Bloed, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws