Koninklijke kost: dit eet Meghan Markle op een dag

Wat eet de hertogin zoal?

Dat Meghan Markle een prinsessenfiguurtje heeft, is een ding dat zeker is. Maar hoe behoudt ze dat koninklijke lijntje eigenlijk? We geven je een inkijk in haar eetdagboek!

Ontbijt

Meghan weet als geen ander dat het belangrijk is om je dag te starten met een gevarieerd en gezond ontbijt. Zelf begint ze de dag vaak met havermout. Daar voegt ze amandel- of sojamelk, stukjes banaan en wat agavesiroop aan toe. Op dagen dat ze geen zin heeft in havermout, kiest ze voor een açaí bowl. Ook daarvoor wordt plantaardige melk gebruikt, waar onder andere açaíbessen, banaan, noten en zaden overheen worden gestrooid.

Lunch

Meghan vindt het belangrijk om bij de lunch een goede verdeling van vezels, vitaminen, gezonde vetten en koolhydraten binnen te krijgen. Een optie waar ze op dit moment van de dag vaak voor gaat, is avocado toast. Rooster wat brood, plet er avocado op, voeg wat peper en zout toe en voilà! Als ze behoefte heeft aan extra eiwitten, voegt ze er nog een gepocheerd eitje aan toe.

Hoewel Meghan grotendeels veganistisch eet, maakt ze daar weleens een uitzondering op door vis te eten. Vooral vis taco’s met paprika, ui en gegrilde witte vis zijn groot favoriet.

Meghan
NL Beeld

Diner

Hoewel Meghan veel varieert met de avondmaaltijden die ze bereidt, is pasta een van favorieten. Vooral cacio e pepe, een pasta met zwarte peper en schapenkaas, staat vaak op het menu. Ook roasted chicken, oftewel geroosterde kip uit de oven, doet het vaak goed.

Snacks

Om zeker te weten dat ze gedurende de dag genoeg energie heeft, snackt Meghan regelmatig tussen de drie grote maaltijden door. Daarbij houdt ze het echter wel gezond. Ze is vooral fan van groentechips, een appel met amandelboter, wortels met hummus en een chia pudding. Weten we dat ook weer!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws