Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: 3x kans op een set Rosalique skincare-producten t.w.v. €75

Een must-have voor gevoelige huidjes!

We willen natuurlijk allemaal piekfijn voor de dag komen, en daarom zorgen we goed voor onszelf. Van bezoekjes aan de sportschool tot verzorgende haarmaskers en natuurlijk een fijne skincare-routine. Maar ook de echte glamourpoezen hebben wel eens dagen waarop ons huidje niet meewerkt en rood of geïrriteerd is. Gelukkig heeft het huidverzorgingsmerk Rosalique hiervoor de oplossing – en wij mogen drie setjes van hun nieuwe 3 in 1 Balm Cleanser en Soothing Night Cream verloten!

Rosalique

Al verschillende jaren is Rosalique hét skincaremerk voor mensen met een gevoelig gelaat. Zo lanceerden zij enkele jaren geleden al hun succesvolle Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula, dat sindsdien een absolute must-have is geworden voor mensen met een gevoelige of rode huid. Na verschillende jaren van onderzoek, feedback, en ervaringen heeft het huidmerk nu twee nieuwe producten gelanceerd: hun 3 in 1 Balm Cleanser en de Soothing Night Cream.

Niet alleen zijn deze producten ervoor gemaakt om veelvoorkomende onzekerheden over je huid te verhelpen en te voorkomen, maar ook zijn ze vegan friendly, cruelty-free en vrij van irriterende stofjes zoals agressieve chemicaliën, en synthetische parfums.

Zachte cleanser

De 3 in 1 Balm Cleanser van Rosalique is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige, rode huid. Je reinigt je huid op milde wijze en breekt onzuiverheden, make-up en vervuilende stoffen af zonder de huid te ontdoen van haar natuurlijke vochtbalans. Het is de perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Deze zachte Balm Cleanser heeft een unieke mix van klinisch bewezen ontstekingsremmende en anti-oxiderende ingrediënten die de gevoelige, snel rood wordende huid kalmeren, verzachten en verbeteren. De Balm Cleanser heeft een multifunctionele werking en is inzetbaar als make-up remover, zachte reiniger en verzachtend masker.

Voedende nachtcrème

Met de Rosalique Soothing Night Cream maak je jouw skincare-routine compleet. De hele nacht beschermt en verzorgt deze crème je huid met natuurlijke vochtinbrengers en ingrediënten die roodheid klinisch bewezen verminderen. De crème vermindert roodheid, verheldert donkere kringen, hydrateert diep en verbetert je teint - en dat allemaal terwijl jij geniet van je schoonheidsslaapje!

Deze unieke crème bevat IBR-CalmDeAge®, een uniek ingrediënt dat ontstekingen in de huid remt. Zo vernauwt dit stofje de bloedvaten die de roodheid veroorzaken, waardoor de gestreste huid de broodnodige verlichting krijgt. Na verloop van tijd zul je een blijvende zichtbare vermindering van roodheid en een rustigere, gezondere huid zien.

Winnen

Zie jij nu zo'n set fijne skincare-producten ook wel zitten? Dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met Rosalique mag Beau Monde namelijk drie setjes van deze 3 in 1 Balm Cleanser en Soothing Night Cream weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten. Wie weet heb jij binnenkort ook deze heerlijke Rosalique items op je skincare-plankje staan!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 31 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MOOI The Agency en Rosalique zullen delen als je wint.