Maakt het leven mooier

Charlene viert Moederdag met te zoete foto

Te lief!

Als moeder van een tweeling, kan het niet missen dat ook zij zo nu en dan in het zonnetje gezet wordt. Met Moederdag deelde het Palais Princier de Monaco een te lieve foto van prinses Charlene en haar zoon en dochter, Jacques en Gabriella.

Koninklijke kroost

In 2000 leerde de prinses prins Albert kennen tijdens een internationale zwemwedstrijd. Ze raakten aan de praat na afloop van het evenement. Albert en Charlene zijn niet alleen langs het bad te vinden, maar staan ook ieder jaar vooraan bij de Formule 1-races in Monaco.

De sportliefhebbers hebben samen een tweeling, een zoon en een dochter die zijn geboren in 2014. De tweeling werd, onder luid gejuich van zo'n 3000 burgers, getoond op het balkon van het paleis. Hoewel prinses Gabriella enkele minuten eerder werd geboren dan prins Jaques, werd zij niet de nieuwe troonopvolger. In Monaco wordt de titel namelijk nog steeds via de mannelijke lijn doorgegeven.

Moederdag

Het Palais Princier deelde een kiekje van prinses Charlene en haar kroost op Moederdag. Op de Instagrampagina zijn de drie glimlachend te zien terwijl zij elkaar omhelzen. Ze stralen zo veel liefde uit en dat merken de fans ook. Zij wensen de koninklijke moeder een fijne Moederdag en laten weten hoe prachtig zij de koninklijke kroost vinden. Er is zelfs iemand die Jacques en Gabriella Charlene's mooiste juwelen noemt. Ha! Dat begrijpen wij wel, want ze is overal te vinden met haar pronkjuwelen.

Het kiekje van de prinses en de te schattige twins lijkt te zijn gemaakt bij het Palais de l’Élysée, waar Albert een insigne kreeg omgehangen door president Macron, omwille van ‘verdiensten in de landbouw’.

Hier gingen de Monegasken lekker zakelijk chic gekleed. Charlene droeg een lichtroze pak met tartan-motief, dat zij combineerde met een set beige stiletto's en een witte blouse. De outfits van de tweeling matchten met die van de ouders. Zo droeg de kleine Gabriella een lichte outfit met haar Dolce & Gabbana-mantel en beige muiltjes voor de ontmoeting met de Franse president. Net als z’n vader droeg Jacques een strak blauw pak, met stropdas en al. Hij begint steeds meer op een echte vorst te lijken!

Toekomstige coureur

Niet alleen de kledingstijl lijkt Jacques over te nemen van zijn vader, ook zijn hobby valt in de smaak bij de kleine. Afgelopen weekend, bij de Grand Prix, vielen niet alleen de professionals op, maar ook op de toekomstige coureur: prins Jacques. Samen met zijn vader maakte hij een ererondje in een feloranje McLaren. Of hij er veel van mee heeft gekregen is maar de vraag, want hij stak maar nét boven het dashboard uit. Het leverde in ieder geval weer te lieve beelden op!

Sleeptouw

Wij kijken er niet van op dat de kleintjes zo veel overnemen van hun ouders. Het prinselijk paar neemt de kids maar al te graag mee naar de reisjes naar het buitenland en de binnenlandse tripjes, wat altijd te zoete beelden oplevert. Zo kan Jacques alvast op snuffelstage in zijn toekomstig werkveld, maar wie weet wordt hij dan tóch straks liever een coureur...

Bron: Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld