Maakt het leven mooier

Charlene is stralende lady in red bij F1-gala

De Doorluchtige Hoogheid was niet de enige stralende prinses!

GALA DEL GRAN PRIX DE FORMULA 1 DE MONACO

Een Grimaldi, een Napoléon en een Bourbon-Sicilië lopen een restaurant in...het klinkt een beetje als het begin van een slechte mop, maar afgelopen weekend was dit gewoon de realiteit in Monte-Carlo. Na afloop van de zinderende Grand Prix werd het Formule 1-weekend namelijk afgesloten met – hoe kon het ook anders, we zijn immers in Monaco – een grandioos gala.

Formule 1

Of je nu elke week trouw op de bank zit om voor Max Verstappen te juichen, of dat je afgelopen weekend vooral je hart hebt opgehaald aan alle designer glamour in Monaco – het kán je bijna niet ontgaan zijn dat de prinselijke familie van Monaco dit weekend goed vertegenwoordigd was tijdens de Grand Prix.

En mocht je nu denken dat na alle voorpret en de race zelf alles wel rond was, dan hebben we nieuws voor je: natuurlijk hoort er in Monaco ook nog een groots gala bij om zo'n feestelijk weekend in style af te sluiten.

Gala

Jawel: nadat de alom geliefde 'Monegaskische zoon' Charles Leclerc in de middag deze thuiswedstrijd wist te winnen, was er geen sprake van even rustig bijkomen. Welnee! De coureur kwam namelijk acte de présence geven tijdens het afsluitende gala, waar ook prins Albert en prinses Charlene bij aanwezig waren.

Beeld: NL Beeld

Samen met Ferrari-baas Frédéric Vasseur, coureur Charles Leclerc en diens vriendin, Alexandra Saint Mleux, poseerden Hunne Doorluchtige Hoogheden op de rode loper.

Wij weten niet wat we leuker vinden aan de outfits van het prinselijk paar: de glitterende statement look van Charlene als lady in red, of het feit dat Albert z'n dasje gezellig op vrouwlief afgestemd lijkt te hebben.

Beeld: NL Beeld

Helemáál zeker zijn we niet over de herkomst van Charlenes outfit. Verschillende bronnen melden dat de japon wederom een custom pareltje is uit het Louis Vuitton-atelier, en gezien Charlenes consistente keuze voor het Franse luxelabel afgelopen week, zou het ons niets verbazen.

Proosten met de ton

De afgelopen weken wemelde het van de aristocraten en celebs aan de Zuid-Europese kust. Zo zagen we verschillende prominenten hun verschijning maken op de rode loper van Cannes, en met Monaco naast de deur is het niet gek dat zij speciaal voor de Grand Prix langer in de regio zijn gebleven.

Naast de Grimaldi's waren bijvoorbeeld ook de Italiaanse aristocraten, prins Carlo, prinses Camilla Crociani, en hun dochters, prinsessen Maria Carolina en Maria Chiara van de partij.

Beeld: NL Beeld

En alsof dat nog niet genoeg blauw bloed was: ook Jean-Christophe Napoléon was aanwezig, één van de twee heren die claimt dat hij het rechtmatige hoofd is van het Huis Bonaparte.

Beeld: NL Beeld

Tja, of je nu een troon hebt om op te zitten of niet: zo'n VIP-plekje op de tribune van de Monegaskische Grand Prix is ook altijd leuk, nietwaar? Beiden zijn ze ongetwijfeld comfortabeler dan de kuipstoeltjes waar de gemiddelde toeschouwer dit weekend op kon plaatsnemen.

Bron: UFO No More, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld