Kimmylien uit The Real Housewives of Amsterdam laat siliconenborsten verwijderen

'Ik heb voor mijn gezondheid gekozen', aldus de reality-ster.

Kimmylien, ook wel bekend als één van de Housewives uit The Real Housewives of Amsterdam, heeft onlangs een operatie ondergaan. De realityster en onderneemster deelt namelijk op Instagram dat ze haar siliconenimplantaten heeft laten verwijderen.

Operatie

“Vorige week heb ik kort verteld dat ik een operatie heb gehad, en ik kreeg ontzettend veel lieve, bezorgde berichtjes”, begint Kimmylien. “Jullie vroegen je af of het ernstig was. Superlief natuurlijk! Gelukkig was het niets ernstigs”, deelt de housewife. Kimmylien legt vervolgens uit dat ze haar siliconenborsten heeft laten verwijderen en waarom ze deze keuze heeft gemaakt. “Ik heb mijn siliconenborsten laten verwijderen en laten opvullen met natuurlijk vet. Ik merkte dat ik wat kwaaltjes had en kon niet meer onderscheiden of het door de siliconen kwam of niet. Daarom heb ik voor mijn gezondheid gekozen.”

“Dit past ook helemaal in mijn self-love journey“, gaat ze verder. “Het is zo belangrijk om je gezondheid – zowel lichaam als geest – goed te verzorgen en er goed naar te luisteren.”

Up and running

Gelukkig is Kimmylien, na een periode van gedwongen rust nemen, inmiddels weer helemaal up and running, zo deelde ze gisteren al op Instagram. “Als ik er nu op terugkijk, was het eigenlijk wel even lekker. Ik heb echt goed kunnen puzzelen en werken aan de dingen die ik nog graag wil bereiken”, schreef ze. “Maar ik kon niet wachten om beter te zijn, want er komen zulke leuke dingen binnenkort. Dan wordt alles duidelijk waar ik de laatste tijd aan heb gewerkt.” Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

Reacties

Kimmylien kan rekenen op een hoop lieve reacties. “Super trots op jou! Voorbeeld voor onze meiden♥️🌸”, klinkt het. “Wauw wat dapper om het te vertellen en te doen 😍 hopelijk gaat je herstel voorspoedig ❤️”, reageert een ander. “Beeldig ben je weer Kimmy😍”, schrijft een derde. Verder zien we heel veel hartjes terug.

Bron: Grazia, Instagram @kimmylien  | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws