Prins Albert en prinses Charlene gaan voor Olympische sferen

Het prinselijk paar pakte lekker uit!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de voorbereidingen voor de Olympische Spelen volgende maand in volle gang zijn. Parijs wordt au moment omgetoverd tot een waar sporterswalhalla, en bij de deelnemende landen worden de laatste puntjes op de i gezet qua deelnemers, training, en outfits. Zo ook in Monaco, waar prins Albert en prinses Charlene als voormalig Olympiërs natuurlijk niet te beroerd waren om hun ploeg aan de wereld te presenteren.

Vorstelijke presentatie

Hij een bobsleeër, zij een zwemster – met de sportieve achtergrond van Hunne Doorluchtige Hoogheden is het niet gek dat zij helemaal opleven nu de Olympische Spelen in zicht zijn. Gisteren vond de presentatie van de vijf Monegaskische atleten plaats bij de lokale Yacht Club, waarbij ook het prinselijk paar zich in Olympische outfitjes had gehesen!

Prinses Charlene en prins Albert van Monaco, juni 2024
Beeld: NL Beeld

Als je als topsporter je land gaat vertegenwoordigen op het grootste toernooi ter wereld, dan kun je maar beter goed voor de dag komen. Zo gezegd, zo gedaan: de vijf atleten die komende maand meedingen naar een Olympische medaille gaan namelijk stijlvol gekleed in de kleuren van de Monegaskische vlag, met duidelijke Franse, nautische invloeden.

Ook prins Albert was niet te beroerd om zich voor de gelegenheid in een passend tenue te steken: van een matchende blazer tot een roodwitte stropdas! De prins heeft duidelijk zin in een sportieve zomer, als we dit zo zien.

Prins Albert van Monaco, juni 2024
Beeld: NL Beeld

Het is hiermee wellicht voor het eerst dat Albert z’n Charlene weet te outshinen. Natuurlijk staat dat hagelwitte Emporio Armani-pak S.A.S. beeldig, maar een set rode pumps of een prachtige rode lippenstift was leuk geweest voor de saamhorigheid, non?

Prinses Charlene en prins Albert van Monaco, juni 2024
Beeld: NL Beeld

Olympische Spelen

Afijn, natuurlijk ging het tijdens dit evenement eigenlijk om de sporters, en niet om het prinselijk paar. Tijdens de presentatie nam prins Albert nog de tijd om enkele woorden te spreken, en de vijf sporters in het zonnetje te zetten. Zullen de Doorluchtige Hoogheden in hun drukke agenda’s ook nog tijd vinden om hun ploeg vanaf de tribune in Parijs aan te moedigen? Wie weet!

Bron: UFO No More, Paris Match | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws