De Weekendtips van Beau Monde

Van kunst tot kijktips en van skincare tot summer fun!

De week is weer voorbij gevlogen, en we kijken reikhalzend uit naar het weekend. Met een hoop leuke shoptips, haute culture en fijne uitstapjes hoef je je niet te vervelen! Als het zonnetje zich nou óók nog even laat zien, kan ons weekend niet meer stuk!

Tijd voor jezelf in De Zeegser Duinen

Toe aan een momentje rust? Even helemaal zen op adem komen? Park de Zeegser Duinen is de perfecte plek om on-mute te gaan. Ontsnap deze zomer de warmte en drukte van de stad, en ontspan in de Drentse natuur. De luxe lodges dienen zich ook perfect voor een workation, waarbij de villa’s vrienden & familie verwelkomen voor een summer gathering.

Ook in Drenthe kan je heerlijk afkoelen in diverse zwemplassen middenin de natuur, zoals het Zuidlaardermeer – ook ideaal voor watersport of kanotochten. Met de buitenkeukens en wellness in de riante tuinen, geniet je hier extra gezellig samen van lange zomernachten. We kunnen hierbij huis nummer 18 tippen – een prachtige vrijstaande wellness villa met een ruime tuin inclusief jacuzzi, barbecue en een vuurplaats. Rust, luxe, en een heerlijk moment voor jezelf. Wat wil een mens nog meer?

Meer informatie over de riante lodges op het Park de Zeegser Duinen vind je hier.

Waan je in een waar Disney-sprookje in Batavia Stad Fashion Outlet

Disney-fans verzamelen! Tot en met 1 september is Batavia Stad Fashion Outlet getransformeerd tot een betoverende Disney-wereld. Zo kun je in Batavia Stad de Mickey & Friend Experience Hub vinden. Dit is een interactieve ruimte waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Mickey Mouse en zijn vrienden. Leuk voor kinderen en volwassenen!

Ook kun je een heuse Mickey & Friends-speurtocht doen, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Daarnaast kun je bij geselecteerde licentiemerken een exclusieve patch ontvangen bij een aankoop. Leuk als souvenirtje!

Waar:
Bataviaplein 60, Lelystad

Wanneer:
Tot en met 1 september

Bezoek de Open Atelier Days van kunstenares Lynn Spoor

De wind in je haren, de zilte geur van de zee, en de zonnestralen van de Côte d’Azur…dat klinkt goed, non? Kunstenares Lynn Spoor heeft zich door de regio laten inspireren, en de komende dagen kun je op het prachtige landgoed Duinlust genieten van haar werken tijdens de Open Atelier Days.

De Franse kustlijn en dorpen komen met elke penseelstreek op het doek tot leven, en reflecteren de charme van de Franse Rivièra. Zo ervaar je de rust en schoonheid van de Franse kust gewoon in Nederland.

Waar:
Landgoed Duinlust, Duinlustweg 16, Overveen

Wanneer:
9 juli – 12 juli

Verwen jezelf met The Discovery Kit van Labareau

Labareau, het toonaangevende anti-aging skincare merk van huidexpert Lindsay van der Looij, verovert wederom harten met hun nieuwste lancering: The Discovery Kit. Deze ultieme reisvriendelijke set, inclusief alle best-selling Labareau-producten, is perfect voor de zomer!

The Discovery Kit van Labareau.

In The Discovery Kit vind je alles wat je nodig hebt om je huid te laten stralen, waar je ook bent: de krachtige collageen-serums met unieke SAX-12 technologie voor dag en nacht, een peeling die je kunt vergelijken met een at-home of at-holiday facial en een extreem hydraterende crème. Precies wat je huid nodig heeft om weer in balans te komen. The Discovery Kit is nu beschikbaar op de website van Labareau.

Kijktips

Of je nu je avond doorbrengt op je eigen bank, of op een luxe divan in een riante lodge: zorg dat je een bak popcorn binnen handbereik hebt. Er is namelijk weer volop leuks op de streaming-diensten te zien komend weekend.

Vanaf vandaag is de Nederlandse speelfilm Neem me Mee te zien op Netflix, over zes zeventigplussers die samen op een groepsreis maken door Zuid-Frankrijk. De regie van deze heerlijke feelgood-film is bovendien in handen van Will Koopman, dus dan weet je: dat wordt genieten!

Ook zit je op Netflix dit weekend goed voor een heerlijke avond wegzwijmelen. Zo is de klassieker Notting Hill vanaf komende zaterdag weer te streamen, en zijn vanaf zondag de heerlijke musicalfilms Mamma Mia! en het vervolg Mamma Mia: Here We Go Again! te zien bij de streaming-gigant.

Wil jij juist een serie bingen? Seizoen drie van de culinaire serie The Bear is nu beschikbaar op Disney+. Veel kijkplezier!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws