Glamour met een knipoog

Nieuwe documentaire over prins William in de maak

De docu geeft een inkijkje in het werk dat de prins doet.

We kunnen ons weer opmaken voor een nieuwe royal documentaire! Dit keer met prins William in de hoofdrol. Dat heeft de Britse zender ITV bekendgemaakt. In de docu zal het Homewards-project van de prins centraal staan.

Dak- en thuislozen helpen

De Britse zender ITV heeft prins William de afgelopen tijd gevolgd voor een nieuwe documentaire. Hierin staat het Homewars-project, een langetermijncampagne om dak- en thuislozen te helpen, centraal. Wat je precies kunt verwachten? Een tweedelig portret van de prins, genaamd Prince William: We Can End Homelessness.

Homewards

Vorig jaar juni lanceerde prins William Homewards. Met zijn Royal Foundation steunt hij diverse organisaties en laat hij nieuwe huizen bouwen. De aanstaande documentaire is gemaakt in het eerste jaar van het programma. Hierin zullen we William onder meer zien bij de lancering van Homewards op verschillende plekken in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast komen er ook dak- en thuislozen aan het woord.

Aangrijpende verhalen

In een persbericht zegt regisseur Leo Burley dat hij tijdens de opnames 'ongelooflijke aangrijpende verhalen' heeft gehoord. "Iedereen die we gefilmd hebben, was blij met de aandacht die prins William en Homewards vestigen op de daklozencrisis in het Verenigd Koninkrijk", zegt hij erover. Wij zijn ontzettend benieuwd!

We moeten helaas nog wel even geduld hebben voordat we een kijkje kunnen nemen in het werk van prins William. De docu Prince William: We Can End Homelessness zal pas in het najaar te zien. Wij beginnen alvast met aftellen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld