Prinses Kate zet William in het zonnetje met nieuwe gezinsfoto

Wills gekke bekkend trekkend en gekleed in vrijetijdskleding: zo zien we de prins graag.

Vrijdag blies William 42 kaarsjes uit. Reden genoeg voor Kate om haar man eens flink in het zonnetje te zetten! De prinses deelt ter ere van Wills’ verjaardag een nieuwe gezinsfoto op Instagram.

Nieuwe gezinsfoto

Op het officiële Instagram-profiel van William en Kate verschijnt een nieuwe foto waarop Wills samen met GeorgeCharlotte en Louis in de lucht springt. “Fijne verjaardag papa, we houden allemaal heel veel van je”, luidt het bijschrift van Kate.

Het kiekje is vorige maand gemaakt in Norfolk, een oostelijke kustplaats in het Verenigd Koninkrijk. De credits gaan natuurlijk naar de Prinses van Wales herself. Op Instagram zijn volgers onder de indruk van het plaatje. “Mogelijk de beste foto die ik heb gezien van het gezin” en “Zo relaxed, normaal en vol vreugde”, klinkt het in de reacties.

Sterke band

We weten van Kate dat ze momenteel extra tijd met haar familie spendeert, omdat ze eerder dit jaar een kankerdiagnose kreeg. Ook met schoonvader Charles lijkt de band beter dan ooit. Hij maakt hetzelfde mee en de twee lijken veel steun aan elkaar te hebben.

Drukke tijd achter de rug

Hoe Wills zijn verjaardag heeft gevierd is onduidelijk. De prins heeft een paar drukke weken achter de rug: eerst maakte hij natuurlijk zijn opwachting bij Trooping The Colour, vervolgens was hij aanwezig bij de Royal Ascot en kort daarop zat hij op de tribune van de EK-wedstrijd Engeland tegen Denemarken. We hopen dus maar dat zijn verjaardag vooral in het teken stond van rust, taart en heel veel champagne!

Bron: Nouveau, Hello! Magazine, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @princeandprincessofwales

Laatste nieuws