Prins William bedankt Taylor Swift voor een geweldige avond

Voor zijn verjaardag ging de prins met zijn twee oudste kinderen naar het concert van Taylor Swift.

Prins William blies vrijdag 42 kaarsjes uit. De prins en zijn kinderen blijken heuse Swifties te zijn, want hij vierde zijn verjaardag met prins George en prinses Charlotte bij een concert van Taylor Swift.

In het zonnetje zetten

Ter ere van Williams verjaardag werd vrijdag al een nieuwe gezinsfoto op het officiële Instagram-account de prins en prinses van Wales geplaatst. Op deze foto is de prins samen met George, Charlotte en Louis te zien. “Fijne verjaardag papa, we houden allemaal heel veel van je”, deelde prinses Kate – die ook de foto had gemaakt – in het bijschrift.

Hoe William zijn verjaardag zou vieren was nog onbekend. Tot nu toe. De prins mag dan wel een koninklijke titel hebben, maar hij en zijn kroost blijken echte Swifties te zijn. Zo nam hij zijn oudste kinderen mee naar een concert van Taylor Swift!

Selfie

Vrijdagavond waren Wiliam, George en Charlotte aanwezig bij The Eras Tour in het Wembley Stadion. Dat de royals het naar hun zin hebben gehad, blijkt wel uit diverse filmpjes die rondgaan op social media. Zo is te zien dat William met volle teugen geniet en de heupen losgooit tijdens het nummer Shake it Off.

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound – KK

Op Instagram bedankt de prins Taylor dan ook voor een geweldige avond. De avond was voor de royals namelijk wel heel speciaal aangezien Taylor achter de schermen met het drietal op de foto ging. Zo is op de foto te zien dat Charlotte, George en William dolgelukkig een selfie met Taylor maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Ook Taylor zelf deelt een foto met de koninklijke familie én vriend Travis Kelce op haar Instagram. “Gefeliciteerd maat. De Londense shows zijn fantastisch van start gegaan”, schrijft ze. We kunnen dus wel stellen dat de prins een fantastische verjaardag heeft gehad!

Bron: AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws