Maakt het leven mooier

Leslie Keijzer doet eerste onthullingen over haar aankomende bruiloft

Van de locatie tot aan de dagplanning: Leslie is een open boek.

Terwijl we nog nagenieten van de bruiloft van Bo Wilkes en haar man Paul, staat er ook alweer een volgende Echte Gooische Moeders-bruiloft op de planning. In 2025 zal Leslie Keijzer namelijk in het huwelijksbootje stappen met haar partner Govinda! En de voorbereidingen? Die zijn al in volle gang.

Verloofd

In 2020 ging Goof op één knie voor zijn grote liefde, en natuurlijk zei Leslie volmondig 'ja'. Inmiddels zijn de twee dus al zo'n vier jaar verloofd, maar van een huwelijk is het nog niet gekomen. Daar komt volgend jaar echter verandering in! Na Echte Gooische Moeder Bo is Leslie aan de beurt om in het huwelijksbootje te stappen. Al zal haar wedding er iets minder uitbundig aan toe gaan, zo verklapte ze eerder aan RTL Boulevard. "Ja, dat huwelijk van Bo en Paul gaat niemand overtreffen... Ik ga wel volgend jaar trouwen maar iets minder luxe denk ik."

Voorbereidingen

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. "We zijn nu bezig. We hebben wel de locatie en alles", vertelt Leslie in Realitea. De grote dag zal volgend jaar in juni dan ein-de-lijk plaatsvinden. "Ik was heel erg anti. Ik dacht: ja, moeten we dit? Maar Goof wil echt heel graag en ik vind het natuurlijk ook leuk", zegt ze over de aankomende bruiloft. Als het aan Leslie lag waren de twee 'gewoon' in Amstelveen in het huwelijksbootje gestapt, maar dat is aan Govinda niet besteed. De twee gaan dus naar het buitenland!

Spaanse bruiloft

En de reis gaat naar... Spanje! Daar zal een driedaagse Spaanse bruiloft plaatsvinden in de zomer van 2025. "Dag één een beetje lekker sushi eten. De tweede dag gaan we trouwen in een mooi kerkje, lunch en diner eraan vast. En de derde dag een dagje strand", deelt Leslie. "Ik heb ook al een zanger, maar dat is nog geheim." Het wordt ongetwijfeld een fantastische bruiloft!

Bron: RTL, Realitea, Grazia | Beeld: NL Beeld