Maakt het leven mooier

Bo Wilkes over groot verlies: 'We missen hem enorm'

Verdrietig nieuws voor de Echte Gooische Moeder.

Verdrietig nieuws: na jaren te hebben genoten van hondje Ducje, was het tijd voor Bo Wilkes – en haar gezin – om afscheid te nemen van hun trouwe viervoeter. In een emotioneel Instagram-bericht brengt de Echte Gooische Moeder een laatste eerbetoon aan haar geliefde harige vriend.

Liefste wezentje

"Gisteren hebben we de moeilijkste beslissing moeten nemen", begint Bo haar bericht op Instagram. "Het moment waarop je hoopt dat je het voor altijd kunt wegschuiven. We hebben het liefste wezentje op aarde, het trouwste viervoetertje, onze lieve Ducje met zes paar handjes in slaap geaaid", vervolgt ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Het verdriet dat Ducje er niet meer is, is dan ook groot. "We missen hem enorm, want ondanks dat een hondje niet praat, is het in huis oorverdovend stil. Wat hebben we ongekend veel liefde van dit beestje gehad en wat was hij bijzonder. Zo'n gevoelig beestje. Love you liefste Ducje."

Lieve berichten

In de reacties op Instagram regent het lieve reacties. Veel volgers wensen Bo en haar gezin veel sterke. Ook haar Echte Gooische Moeders-vriendinnen laten een lief bericht achter. "Ah, lieve Ducje! Sterkte liefjes ❤️", reageert Kimberly Bosman op de post. "♥️😢", schrijft Leslie Keijzer. "Achhhh lief Ducje😟💔 sterkte lieverds", pent Florine Hofstee. Ook namens Beau Monde heel veel sterkte met dit verlies!

Bron: Instagram @bowilkes, Grazia | Beeld: NL Beeld