Hella Huizinga: ‘Ik vind al die dating-apps helemaal niets’

'Ik wil het hof gemaakt worden', verklapt de zakenvrouw.

Als voormalig Real Housewive of Amsterdam en succesvol zakenvrouw heeft Hella Huizinga niks te klagen. En hoewel het programma een inkijkje geeft in het leven van de welvarende dames, komt de hometour in de nieuwe Beau Monde pas écht dichtbij. We spreken met haar over haar leven als zakenvrouw, de liefde en reality-tv in haar prachtige appartement in The Valley op de Amsterdamse Zuidas.

Hometour

Zoals verwacht, is er aan luxe geen gebrek in de woontorens waar Hella zich gesetteld heeft. “Het gebouw is een architectonisch kunstwerkje”, begint Hella haar verhaal. “De receptie is 24 uur per dag bemand. Handig voor je pakketje of als je je sleutel vergeten bent. Ook is er 24 uur per dag beveiliging en is het gebouw van alle gemakken voorzien. Er zitten vijf restaurants, een broodjeszaak, een koffietentje en een gym met zwembad en sauna.” Dat is zeker niet mis!

The Real Housewives of Amsterdam

De meeste mensen kennen Hella waarschijnlijk van de realityshow The Real Housewives of Amsterdam, maar de dame is veel meer dan alleen een realityster. Als succesvol zakenvrouw maakte ze haar opwachting in de serie. Ondanks dat ze zelf ook van haar deelname genoot, besloot ze er vorig jaar mee te stoppen. “Het is nogal tijdrovend, zo’n realityserie”, vertelt Hella.

“Niet alleen de opnames, drie tot vier dagen per week, maar ook alles eromheen. In de make-up, kleding uitzoeken, interviews geven. Reality-tv kost veel tijd. En die tijd heb ik niet, omdat ik daarnaast een serieus bedrijf heb.” Hoewel Hella achter haar beslissing staat om het programma te verlaten, kijkt ze met veel plezier terug op The Real Housewives en zal ze de samenwerking met haar goede vriendin Maria Tailor missen.

De liefde

Toen haar relatie strandde, zag Hella haar kans schoon en zette ze haar zinnen op een woning in The Valley. Daar is ze inmiddels alweer een hele tijd gelukkig. Hoewel Hella er in The Real Housewives geen geheim van maakte dat ze het jammer vindt geen gezinnetje te hebben, heeft de drukbezette vrouw helemaal geen tijd om te daten. De komende zes weken is ze van huis en vliegt ze de wereld rond voor haar werk, en zo’n overvolle agenda is geen uitzondering.

“Vriendinnen pushen me om op de internationale dating-app Raya te gaan. Daar schijnen veel leuke, succesvolle en ondernemende mannen op te zitten, zowel Nederlands als buitenlands. Maar ik vind al die apps helemaal niets, ik ben een tikje ouderwets. Ik wil ook niet om half acht in een restaurant afspreken, maar thuis opgehaald worden. Ik wil echt het hof gemaakt worden”, biecht Hella op. Om deze zakenvrouw van gedachten te veranderen, moet je dus van goeden huize komen!

Dit artikel is een fragment van een uitgebreid interview met Hella Huizinga uit de allernieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel!

Interview: Sandra ten Brink | Foto’s: Feriet Tunic | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Mifa Man

Laatste nieuws