Maakt het leven mooier

Déze prinses staat bovenaan de lijst met best geklede Britten 2024

Een welverdiende eer voor de prinses!

Als royal moet je natuurlijk altijd goed voor de dag komen. Tiara's, galajurken, designer heels, je kunt het zo gek (en vooral zo duur) niet verzinnen. Het is wat ons betreft dan ook niet verrassend dat de titel van best geklede Brit dit jaar naar een lid van de koninklijke familie gaat: niemand minder dan prinses Beatrice spant de kroon!

Best geklede royal

Het nichtje van koning Charles mag zich de best geklede royal van 2024 noemen. Het magazine Tatler heeft haar namelijk op nummer één gezet in hun lijst van 25 modieuze celebs.

"Ooit werd er lacherig gedaan over die hoed van Philip Treacy op het huwelijk van de prins en prinses van Wales (de massa was nog niet klaar voor zo'n prachtige hoed), maar sindsdien is Beatrice een baken van sartoriale elegantie geworden, waarbij ze vintage-geïnspireerde snits combineert met glamour die net van de catwalk komt. Schitterend in Richard Quinn, betoverend in Monique Lhuillier of stralend in Beulah London, de prinses is het toppunt van hedendaagse pracht en praal", aldus Tatler-redacteur Chandler Tregaskes.

Beeld: NL Beeld

Bloemetjes

Beatrice is de enige royal die in de lijst voorkomt, en verslaat hiermee andere sterke kanshebbers zoals de prinses van Wales, de hertogin van Sussex en haar jongere zus, prinses Eugenie. Overigens is nummer vijf van de lijst wel een bekende voor de royals, namelijk Annabel Elliot. Dit is de zus van koningin Camilla.

Dat Beatrice op nummer één staat is zo gek nog niet. De prinses van York heeft altijd al een passie voor mode gehad. Zo bestaat vrijwel haar hele garderobe uit designerlabels. Haar favoriete print? Bloemetjes!

Princess Beatrice and Edoardo Mapelli Mozzi bij de Vogue World: London show in september 2023 (Beeld: NL Beeld)
Beatrice bij V&A Gabrielle Chanel Fashion Manifesto in september 2023 (Beeld: NL Beeld)

Vorig jaar verscheen Beatrice meerdere keren in bloemetjes en daar is ze dit jaar gewoon vrolijk mee verdergegaan. Bij Wimbledon verscheen de prinses namelijk nog in een zomers ensemble met bloemenprint van het merk Monique Lhuillier.

Beatrice tijdens Wimbledon 2024 (Beeld: NL Beeld)

En qua accessoires is Beatrices motto: hoe gewaagder, hoe beter! Van haar Gucci Horsebit loafers tot haar Sophia Webster 'Wifey' clutch en haar Aquazurra-hakken die ze dit jaar tijdens Royal Ascot droeg, haar collectie is zeker benijdenswaardig.

Beeld: NL Beeld

Dat prinses Beatrice thuis hoort in dit rijtje is wat ons betreft zeker terecht!

Bron: Nouveau, Tatler | Beeld: NL Beeld