Maakt het leven mooier

Máxima deelt gezellige selfie in oranje bucket hat met Amalia

Say cheese!

De tijd van onze Oranjes bij de Olympische Spelen zit er inmiddels op. Gisteren was de laatste dag waarop Willem-Alexander, Máxima en hun twee oudste dochters in Parijs waren om onze Nederlandse sporters te supporten. Maar voordat zij naar huis vertrokken, moest er natuurlijk eerst een vrolijke Olympische selfie gemaakt worden.

Olympische Spelen

De afgelopen dagen hadden onze royals een bomvol programma in Parijs. Van de openingsceremonie en een bezoek aan het Olympisch dorp tot aan allerhande sportwedstrijden, wij houden al nauwelijks meer bij. Gelukkig houden de Oranjes ons goed op de hoogte via hun Instagram, waar ze een heleboel beeldmateriaal van hun Olympische avonturen delen.

Ook op hun laatste dag à Paris delen Wim-Lex, Máxima, Amalia en Alexia nog een kleine statusupdate. "Vandaag moedigden de Koning, Koningin Máxima, Prinses Amalia en Prinses Alexia de spelers van de kwartfinale skiff, de halve finale dubbeltwee roeien en de handbalwedstrijd tussen Nederland en Spanje aan. Gisteren werden de sporters van de volleybalwedstrijd tussen Nederland en Turkije, de tenniswedstrijd tussen Nederland en China, de waterpolowedstrijd Nederland-China en hockeywedstrijd tussen Nederland en Duitsland toegejuicht", schrijven ze.

Bij de post delen ze natuurlijk ook verschillende leuke kiekjes, maar eentje springt er wat ons betreft helemaal uit. Als derde foto zien we namelijk een heerlijk spontane moeder-dochter selfie! Máx met een bucket hat en Amalia met een big smile: vrolijker kun je het niet krijgen.

Mama Máxima

De afgelopen dagen gingen Máxima en haar dochters al eerder viral, al was dat om een heel andere reden. De Daily Mail publiceerde namelijk een ietwat oncharmante foto van een kauwgom-kauwende Alexia, en de corrigerende blik van Máxima sprak daarbij boekdelen.

"Eerst moeder, dan koningin! Máxima van Nederland werpt dochter Alexia (19) een dodelijke blik toe omdat zij kauwgom kauwt tijdens het kijken van het Olympisch zwemmen”, zo luidde de kop. Nou moeten wij zeggen dat het wat ons betreft wel een beetje meevalt met die ‘dodelijke blik’, maar het is in ieder geval een grappige foto. Heerlijk toch eigenlijk, om onze royal ladies zo lekker zichzelf te zien zijn?

Bron: Instagram @koninklijkhuis, Daily Mail | Beeld: NL Beeld