Maakt het leven mooier

Prinses Eugenie deelt hilarische foto van prinses Beatrice voor verjaardag

Hare Koninklijke Haasheid!

The Sovereign's Garden Party

Gisteren was het feest bij de Yorkse royals! Prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, was namelijk jarig. En zoals dat dan gaat met een Windsor-tak die erg actief is op de socials, werd zij door haar moeder en haar zus in het zonnetje gezet via Instagram. Vooral de hilarische foto's van prinses Eugenie konden op veel goedkeuring rekenen van de fans.

Verjaardag Beatrice

Op 8-8-88 zag prinses Beatrice, of voluit Beatrice Elizabeth Mary, het levenslicht. Gisteren kon zij dan ook 36 kaarsjes uitblazen, en dat vraagt om feest. Uiteraard liet Fergie de gelegenheid niet zomaar voorbijgaan, maar zette ze haar dochter in het zonnetje met een prachtige foto uit de archieven.

"Jij bent de meest geweldige dochter, moeder, stiefmoeder, zus, echtgenote en vrouw! Ik voel me zo bevoorrecht dat ik elke dag de kans heb om van jou te leren. Jij blijft mij en de mensen om je heen inspireren met jouw warme karakter, nieuwsgierigheid, en levenslust. Ik houd van jou. Fijne verjaardag", schrijft de trotse moeder bij het kiekje.

Koninklijke paashaas

Ook prinses Eugenie deelt een liefdevolle boodschap aan haar grote zus. "Fijne verjaardag liefste Beabea!! Wat ben jij een inspirerend persoon. Jij hebt de weg vrijgemaakt voor je kleine sissyLove you xx", aldus Eugenie. Aww!

Qua kiekjes gooit zij het echter over een andere boeg. Zo deelt Euge enkele vrolijke casual kiekjes van het paar op een trampoline, en een wel héél bijzonder exemplaar waarmee ze de lachers op haar hand heeft.

In de laatste foto is namelijk te zien hoe Beatrice met een stel felgele konijnenoren op haar hoofd paashaas speelt voor de kleine Ernest, het jongste zoontje van prinses Eugenie en manlief, Jack Brooksbank. Ha! Zo'n stel oren is natuurlijk weer eens iets anders dan een parmantig hoedje van Philip Treacy, non?

Het is hoe dan ook duidelijk dat de dames rond prins Andrew nog altijd erg hecht met elkaar zijn. Wie weet wat voor hilarische kiekjes prinses Beatrice volgend jaar van haar zus deelt. Van je siblings moet je het maar net hebben, toch?

Bron: Hello! Magazine, Instagram @sarahferguson15, @princesseugenie | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld