Prinses Eugenie zet zoontje Ernest in het zonnetje voor eerste verjaardag

De trotse moeder deelt een reeks zoete kiekjes van haar jongste telg.

Het klinkt misschien cliché, maar wanneer je kinderen krijgt, vliegt de tijd. En dat ervaart ook prinses Eugenie, want haar jongste zoontje Ernest is vandaag namelijk alweer een jaar oud geworden. Ter ere van zijn verjaardag deelt de moeder van twee kids een aantal lieve kiekjes op haar Instagram-account.

Instagram-post

Hiep hiep, hoera! Op een viertal foto’s zien we de kleine Ernest in verschillende settings. Op één daarvan zit hij gehuld in sporttenue in het gras en op een ander krijgt hij een liefdevolle kus van zijn grote broer August. Wat een bos haar!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

“Eén jaar van jou, mijn lieve Ernest. Gefeliciteerd!! We houden allemaal zoveel van je, vooral je enorme glimlach die je de wereld geeft.. maar je bewaart altijd een extra speciale voor mama”, schrijft trotse moeder Eugenie onder het bericht. Lief!

Gezinsleven

Hoewel we haar koninklijke kroost niet vaak voorbij zien komen, is het zeker niet de eerste keer dat de prinses ons een inkijkje geeft in het gezinsleven met haar twee jongens. Nadat zij en hubby Jack Brooksbank hun eerste zoon verwelkomden in februari 2021, deelde Eugenie een poosje later wat zoete kiekjes van de doop van haar zoon.

In oktober vorig jaar deelde ze een zeldzaam familiekiekje via Instagram. Het was de eerste foto waarop we het gezin van vier samen afgebeeld zagen. Op haar eigen verjaardag, afgelopen maart, deelde ze ook een foto van zoontje Ernest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

“Het beste cadeau van allemaal zijn mijn jongens… dus op deze verjaardag koester ik mijn familie en dierbaren”, schreef ze toen in het bijschrift. En tja, dan zijn de clichés toch waar: Ernest is sindsdien alweer flink gegroeid!

Bron: Instagram @princesseugenie, Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws