Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op een set Weleda Zomerfavorieten t.w.v. €70!

Met een zijdezachte huid de zomer door!

Weleda zomerfavorieten

Met de zon op je snoet, lekker lange luiersessies en een hoop extra vrije tijd, is de zomer hét moment om je huid van wat extra liefde te voorzien. Er is immers niets zo fijn als een heerlijk selfcare-moment met een zomerbries door de ramen, non? Voor een dosis puur natuur huidverzorging zit je natuurlijk helemaal goed bij Weleda, en daarom verloten wij deze week twee sets van hun Zomerfavorieten!

Weleda

Al ruim een eeuw lang staat Weleda garant voor hoogwaardige huidverzorging met een natuurlijk randje. Van rijke crèmes en serums tot douchecrèmes en reinigingsgels – alle Weleda-producten zijn 100% natuurlijk en worden gemaakt met 80% biologische ingrediënten. Daarnaast zijn deze verzorgende krachtpatsers vrij van minerale olie, parabenen, siliconen en synthetische stoffen, én worden ze dierproefvrij en met oog voor de planeet geproduceerd. Je zorgt hiermee dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet.

Zomerfavorieten

Speciaal voor het zomerseizoen hebben zij hun collectie Zomerfavorieten, een set van vier musthaves waarmee je je huid voedt en verzorgt.

Allereerst is er de Skin Food Voedende Reinigingsgel. Deze milde cleanser met zonnebloemolie, vioolextract en Calendula verwijdert in water oplosbare make-up zónder je huid uit te drogen.

De Skin Food Ultra-Light Dry Oil is bovendien onmisbaar voor in je koffer. Deze unieke 2-fasen olie voor lichaam en gezicht geurt heerlijk naar lavendel en sinaasappel en hydrateert, voedt en verzorgt je huid tijdens zonnige dagen. De spray met voedende jojoba-olie en extracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula, kamille en rozemarijn trekt snel in en zorgt voor een mooie glow.

Het Verstevigend Serum helpt je huid te hydrateren en beschermen. We weten immers allemaal dat je huid in de zon soms wat droog kan aanvoelen, en dat hebben we natuurlijk liever niet! De

granaatappelpitolie en maca-peptiden voorzien je huidje van een onmiddellijke hydratie-boost die lang aanhoudt en de natuurlijke beschermlaag van je huid verbetert.

Ten slotte is er de Citrus + Bergamot 24h Deodorant Stick, en we hoeven je vást niet uit te leggen waarom een goede deodorant een must is in de zomerhitte. Deze deo is 100% natuurlijk, sluit de poriën niet af en heeft de sprankelende fruitige geur van citroen en bergamot. De deodorant stick met biologische zonnebloemolie en shea butter smelt op je huid en zorgt voor 24 uur lange frisheid.

Winnen

Kan jouw huid nu ook wel een zomerse verzorgingsboost gebruiken? Je hoeft alleen maar hieronder je gegevens in te vullen om kans te maken. Zo kom je zonder moeite met een healthy, glowing skin de zomer door.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 23 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR Agency en Weleda zullen delen als je wint.