Maakt het leven mooier

Ye-hesss: Tamara Elbaz en Maria Tailor krijgen eigen show bij Videoland!

Dat belooft héél veel goeds!

We kennen de glamoureuze Tamara Elbaz en Maria Tailor natuurlijk van hun verschijning in onder meer The Real Housewives of Amsterdam. Maar ook daarbuiten blijken de twee besties razend populair. En voor alle fans van het dynamische duo is er nu goed nieuws! Videoland heeft namelijk aangekondigd dat de twee dames binnenkort hun eigen show krijgen. En dat belooft héél veel goeds...

Tamara & Maria's Therapy Trip

Het hoge woord is eruit! Tamara en Maria krijgen hun eigen programma bij Videoland. Daarin zien we hoe ze met een groep BN'ers een spirituele reis maken. Want wat gebeurt er als je zes BN'ers en spiritueel reisleiders Tamara Elbaz en Maria Tailor in een villa op Ibiza stopt? Dan weet je zeker dat er therapie nodig is... En dat is precies wat de twee Housewives voor ogen hebben.

Een volledige week staat in het teken van persoonlijke groei en heling. Daarbij gaat de groep met behulp van experts hun eigen grenzen én de grenzen van de spiritualiteit tegenkomen. Van tantra- tot danstherapie en van alpaca's tot klankschalen: alles komt voorbij in de Videoland Original Tamara & Maria's Therapy Trip.

Beeld: Videoland, Tom Cornelissen.

Vrije geesten en paradijsvogels

In Tamara's en Maria's Therapy Trip gaan Maria en Tamara samen met zes BN'ers op zoek naar zichzelf op hét eiland van de vrije geesten en paradijsvogels: Ibiza. Elke dag volgt de groep een spraakmakende therapie, die veel losmaakt. Met een lach, een traan, een gezonde dosis zelfspot maar bovenal humor, leren we Maria, Tamara én hun gasten kennen op een manier die we nog niet eerder van hen hebben gezien. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Zes BN'ers

Tamara en Maria zijn dit avontuur aangegaan met zes BN'ers! Een leuke groep met veel bekende gezichten. De zes BN'ers die de therapieën ondergaan zijn Boer Ayoub van Special Forces VIPS, Jaimie Vaes van Jaimie: In The Vaes Lane, Farja Farvardin van RTL Boulevard, Walter Spangenberg van B&B Vol Liefde, Diva Brons van De Bachelor en Echte Meisjes in de Jungle en Jacomien Zoer van Echte Meisjes in de Jungle en Urk. Hoe leuk!

Droom is uitgekomen

"Zelf een format maken was onze droom en die is uitgekomen", zeggen Tamara en Maria over hun nieuwe programma. "We liepen al lang met het idee: hoe cool het zou zijn als we met bekende Nederlanders op beeld in therapie zouden gaan. Want als er één groep is die wat ons betreft in therapie moet, dan zijn dat wel celebrities", stelt het duo. "Het wordt een programma met een lach en een traan, waarbij we hopen dat onze gasten er ook echt wat aan zullen hebben en zullen groeien." Klinkt veelbelovend!

De zesdelige Videoland Original Tamara & Maria's Therapy Trip is vanaf 25 september wekelijks te streamen bij Videoland.

Bron: Grazia | Beeld: Tom Cornelissen