Maakt het leven mooier

Yes: nieuw seizoen Emily in Paris is vanaf vandaag te zien!

Zet de popcorn klaar en de champagne koud: het is weer tijd om je te verliezen in de heerlijk fashionable wereld van Emily in Paris! Vandaag verschijnt namelijk het eerste deel van het vierde seizoen op Netflix, en dat belooft natuurlijk heel veel goeds.

Heb je er ook zoveel zin in om Lily Collins weer door de Franse straten te zien dartelen? Het nieuwe seizoen van Emily in Paris verschijnt in twee delen dit keer. Vandaag zullen de eerste vijf afleveringen verschijnen en op 12 september de laatste vijf afleveringen.

De cast

Door de seizoenen heen zijn we nogal verliefd geworden op de Emily in Paris-cast. Omdat het echter gelijktijdig met seizoen drie is gefilmd, is het redelijk veilig om aan te nemen dat de meerderheid van onze meest geliefde personages in de nieuwe afleveringen zal voorkomen. Denk aan – natuurlijk de ster van de show – Emily (Lily Collins), maar ook: Mindy (Ashley Park), Gabriel (Lucas Bravo), Camille (Camille Razat), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold) en Luc (Bruno Gouery).

En het was nogal een mysterie, maar zelfs Alfie (Lucien Laviscount) keert terug. We moeten het waarschijnlijk alleen zonder Madeline (Kate Walsh) doen. Maar als dat het is, overleven we het wel!

Cliffhanger seizoen drie

Om nog even terug te komen op de laatste vijf minuten van de seizoensfinale.... Want wat gebeurde daar nu precies? Camille en Gabriel stonden op het punt om hun 'I do's' uit te wisselen met elkaar, maar Camille brak het af. Dat deed ze omdat ze niet meer kon ontkennen dat haar aanstaande gevoelens heeft voor Emily. Alleen Alfie verbrak na Camilles onthulling zijn relatie met Emily, omdat hij zich realiseerde dat Emily nog steeds gevoelens heeft voor Gabriel. Volg jij 'm nog?

En we zijn er nog niet want Gabriel kwam ook nog met een onthulling: Camille is namelijk in verwachting van hem. Dat is nogal wat!

Beeld: Netflix © 2022

Plotpunten seizoen vier

De exacte plotpunten voor seizoen vier zijn nog niet onthuld, maar de maker, Darren Star, zou in een aantal interviews wel wat hints hebben laten vallen. Zo zou hij het overkoepelende thema van seizoen vier hebben aangestipt: "het navigeren door ingewikkelde relaties". Hij legt in een interview met TV Guide uit dat dit zal gaan over persoonlijke relaties en werkrelaties en hoe deze met elkaar in conflict komen.

En hoe zit het met het babynieuws van Camille en Gabriel? Daarover zou hij tegen Entertainment Tonight hebben gezegd dat hij niet zeker weet of we daadwerkelijk een baby gaan zien in de komende afleveringen – maar vooral omdat de show niet zo snel beweegt.

Tot slot: Emily en Gabriel? Zal seizoen vier de twee zien samenkomen? Zou het? Ooh la la! Veel plezier met kijken!

Bron: Grazia | Beeld: Netflix © 2024

Entertainment
  • Beeld: Netflix © 2024