Maakt het leven mooier

Zien: vrolijke Oranjes bij de Dutch Grand Prix in Zandvoort

Afgelopen weekend stond Zandvoort in het teken van de Grand Prix. En hoewel het natuurlijk vooral om het racen draait, waren wij stiekem net zo geïnteresseerd in ons eigen koningspaar dat samen met een aantal andere familieleden van de partij was.

Ze mogen dan royalty zijn, maar ook de Oranjes gaan af en toe gewoon op gezellige familie-uitjes. Zo ook afgelopen weekend, toen onze koning en koningin samen met dochter Alexia én neefje Claus-Casimir op pad gingen naar de GP van Zandvoort. Hoe gezellig!

Grand Prix

Vorig jaar lieten de Oranjes zich ook al van hun beste kant zien met hun aanwezigheid op de tribunes bij de GP. Misschien is wel een nieuwe traditie in de maak? Net als vorig jaar namen WA en Máxima Alexia gezellig mee. Blijkbaar was er nog een plekje over in de auto, want ineens was Claus-Casimir daar. De zoon van prinses Laurentien en prins Constantijn poseerde gewoon met zijn oom en tante voor de pers.

Máxima, Willem-Alexander, Margriet, Alexia en Claus-Casimir op de Grand Prix (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)

De twee tieners hadden het duidelijk naar hun zin...

Alexia en neefje Claus-Casimir zien er stralend uit (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)

Overigens waren Máxima, Willem-Alexander, Alexia en Claus-Casimir niet de enige royals op het circuit, want ook prinses Margriet, prins Bernhard en prinses Annette waren aanwezig in de royal box.

Prins Bernhard op het circuit (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)

Outfit van Máxima

Máxima droeg een groene set, bestaande uit een groene blouse met bijpassende broek in bloemenprint. Alexia ging voor en zwarte-one shoulder top met zwarte pantalon. De koning koos voor een zandkleurig pak, terwijl Claus Casimir in een lichtblauw overhemd met een donkerblauw colbert verscheen.

Embed from Getty Images

Helaas is coureur Max Verstappen er niet met de winst vandoor gegaan deze keer. Het was Lando Norris die aan het langste eind trok. Desondanks heeft de koninklijke familie duidelijk een fantastisch weekend gehad!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Alexia en neefje Claus-Casimir zien er stralend uit (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)