Hollandse glorie: dit waren de outfits van Máxima, Amalia en Alexia bij de Dutch Grand Prix

Schitterend!

Dat de royals altijd piekfijn voor de dag verschijnen, weten we inmiddels wel. Chique japonnetjes, sierlijke muiltjes en glinsterende juwelen en van een subtiele pastelkleuren tot zomerse knalkleuren, ze kunnen het allemaal hebben. Tijd om de beeldige looks te delen van de royal ladies bij de Formule 1.

De koninklijke familie zonder Ariane bij de Dutch Grand Prix

Dit weekend arriveerde de koninklijke familie in Zandvoort, om te wuiven en te klappen naar Max Verstappen bij de Dutch Grand Prix. Maar liefst 105.000 toeschouwers, waaronder de koninklijke familie, zagen de historische overwinning van Verstappen.

Afgelopen zaterdag verscheen prinses Amalia al met koning Willem-Alexander bij de ‘Super Saturday’ van de Zandvoortse Grand Prix. Met een sfeervolle selfie op de tribune, was het een gezellig uitstapje voor de twee. Op zondag waren ook koningin Máxima, prinses Alexia en gravin Luana van de partij. Prinses Ariane was er helaas niet bij. De jonge prinses is afgelopen vrijdag vertrokken naar het pittoreske dorpje Duino, waar zij aan het United World College haar middelbare school zal afmaken. Aan de kust, in een kasteel, in het schilderachtige Italiaanse landschap gaat het jongste A’tje aan de slag voor haar Internationaal Baccalaureaat.

Royal outfits

Voordat de zinderende race begon spraken de Oranjes met de teambaas van Red Bull Racing Christian Horner. De leden van de koninklijke familie droegen voor de gelegenheid allemaal een gezellige casual outfit, die perfect op elkaar waren afgestemd.

De échte royal stijlicoon koningin Máxima schitterde in een prachtige donkerblauwe Valvola jumpsuit van MaxMara met een bruin leren jacket van Massimo Dutti, die ze casual over haar schouders drapeerde. Daarbij droeg ze donkerblauwe sleehakken van Jimmy Choo en een handtas van Marni. Met gouden juwelen van Marianna Goulandris Lemos en ARACANO én een elegante zonnebril van Tom Ford maakte de queen haar outfit hélemaal af. Prachtig!

Als echte dochter van haar modieuze moeder was prinses Amalia ook gehuld in een beeldige outfit. De prinses droeg een casual witte jas met daaronder een nieuwe embroidered blouse van Zara. Daarbij droeg ze een luxueuze champagne-kleurige handtas van Marina Raphael en een smile ketting van Rosa de la Cruz London. Amaal liep simpel en comfortabel op haar Veja sneakers over de Grand Prix.

Alexia ging voor casual, stoer én comfortabel. De prinses droeg een volledig denim jumpsuit van Mango. Met gouden hartjes oorbellen van Fien Boutique en een gouden ketting van Marianna Goulandris Lemos stylede ze haar outfit chic af. Het leek er even op dat ze zich had laten inspireren, want haar pakje matchte goed met de overalls van de coureurs – ze is ook zo lekker gewoon gebleven!

De koninklijke familie heeft duidelijk een fantastisch weekend gehad – én wij konden meegenieten van hun outfits!

Bron: Instagram @royalfashionpolice, ELLE | Beeld: NL Beeld, Instagram @royalfashionpolice

Laatste nieuws