Maakt het leven mooier

De Weekendtips van Beau Monde

Je hoeft je niet te vervelen de komende dagen! Beau Monde zet namelijk elke week de leukste weekendtips voor je op een rijtje. Van must-have tot leukste uitstapjes – dit wil je niet missen. Fijn weekend!

Women`s accessories. Female holding her purse close up.

Hoewel de zomervakantie inmiddels op z'n eind is, betekent dat niet dat je je dit weekend hoeft te vervelen! Beau Monde zet elke week de beste shoptips, leukste culinaire hotspots met de meest exquise hapjes, en allerbeste must-sees voor je op een rijtje. Fijn weekend!

Geniet van een high tea bij The College Hotel

Even bijkletsen met je besties of vieren met je collega's dat jullie de eerste week na de vakantie weer overleefd hebben? Dan moet je langsgaan bij The College Hotel voor een decadente high tea met alles erop en eraan!

Bij The College Hotel geniet je van een heerlijke high tea!

The College Hotel heeft onlangs een intensieve renovatie ondergaan in samenwerking met niemand minder dan Piet Boon. Niet alleen het hotel is volledig vernieuwd, ook het menu van de Bar & Bistro heeft een make-over gekregen. Hier geniet je nu van een High Tea met Franse elegantie en een vleugje Caribische flair, op elk moment van de dag. Van brioche met truffel-eiersalade en tarte tatin met ui, geitenkaas en macadamia, tot mini-scones en madeleines. Oh, en voor we het vergeten: The College Hotel heeft een prachtige binnentuin waar je ook uitstekend van de High Tea kunt genieten. Hier reserveer je je plekje.

Ontdek de nieuwste aanwinst van Gucci's Flora-lijn

Op de Beau Monde-redactie zijn de parfums van Gucci Flora elk jaar bijzonder gewilde items. En na het succes van de Gorgeous Gardenia, Gorgeous Jasmine en Gorgeous Magnolia, komt Gucci deze maand met een nieuwe aanvulling op hun heerlijk fleurige geurencollectie: Gucci Flora Gorgeous Orchid.

Gucci Flora Gorgeous Orchid 100 ml – Adviesprijs: €161

Deze geur is vrouwelijk, fleurig, verleidelijk en fruitig, met een topnoot van vanille, vanille-orchidee als hartnoot en een basisnoot van ozon. Tropisch, licht en zoet – dit parfum is een reminder om te genieten van het leven. Het vrolijke gele flesje met Gucci's eigen iconische Flora-dessin staat bovendien natuurlijk érg leuk op je parfumplankje...

Je shopt Gucci Flora Gorgeous Orchid onder meer bij Douglas of Ici Paris XL.

Très chic: shop de Emily in Paris-inspired collectie van Catawiki

Het eerste deel van het vierde seizoen Emily in Paris hebben we inmiddels natuurlijk allemaal gebinged, en nu wachten we ongeduldig tot de de tweede helft ook op Netflix te zien is. Om die tijd door te komen heeft Catawiki gelukkig iets leuks bedacht: twee sets veilingen die helemaal geïnspireerd zijn op de fantastique fashion en magnifique interieurs van de populaire show!

In hun nieuwe Emily in Paris-collectie vind je volop unieke items voor je woonkamer en je garderobe. Van unieke accessoires tot luxe designer-tassen en van Hermès tot Cartier: deze collectie heeft iets leuks voor alle fans van Emily in Paris. Zo waan jij je een echte Parisienne!

Kijktips

Ook op de buis en op de streamingdiensten is er deze week weer volop leuks te zien. Zo is glamourpoes pur sang Marijke Helwegen komende zondag om 22.10 uur op NPO2 te zien in een special van Andere Tijden.

Bij Videoland kun je je glitter en glamour-minnend hart bovendien ophalen dit weekend. Zo verschijnen komende zondag de films House of Gucci en Mamma Mia! bij de streamingdienst.

Op Netflix is begin deze week de klassieke romcom How to Lose a Guy in 10 Days verschenen. Ga je liever voor spanning? Ook dan zit je goed bij Netflix. Sinds gisteren kun je er namelijk genieten van alle vier seizoenen van de spannende serie Killing Eve. Gegarandeerd dat je hierbij op het puntje van je stoel zit!

Zo komen we het weekend wel door, non? Geniet ervan!

Headerbeeld: Adobe Stock

Beauty
  • Detailfoto van vrouw in zomerse outfit voor Beau Mondes Weekendtips. (Beeld: Adobe Stock)