Maakt het leven mooier

Kille reünie voor William en Harry: 'Ze spraken geen woord met elkaar'

De begrafenis van hun oom Robert Fellowes bracht de twee broers voor het eerst in jaren weer samen, maar naar verluidt zou er niet bepaald sprake zijn geweest van een gezellige reünie. Sterker nog, Harry en William leken zeer bewust hun afstand van elkaar te houden.

Het ondenkbare is nu dan toch gebeurd: William en Harry hebben elkaar voor het eerst in tijden eindelijk weer gezien. De begrafenis van hun oom Lord Robert Fellowes bracht de broers weer bij elkaar, maar volgens aanwezigen ging het er niet al te gezellig aan toe tussen de twee...

Begrafenis van Robert Fellowes

Eind vorige maand overleed Lord Robert Fellowes, de zwager van prinses Diana, op 82-jarige leeftijd. Deze week vond zijn begrafenis plaats in St. Mary's Church in Norfolk. Lang werd er gespeculeerd over de gastenlijst, en dan met name de mogelijke aanwezigheid van Harry en William. Zou dit dan eindelijk de gelegenheid zijn die de twee broers weer herenigde?

Hoewel in eerste instantie door People gemeld werd dat Harry de begrafenis wegens veiligheidsredenen zou overslaan, blijkt nu toch dat beide prinsen aanwezig waren. Al melden bronnen wel dat er niet per se sprake was van een gezellige reünie.

Reünie

Een vriend van de familie liet aan The Sun weten "heel blij te zijn te kunnen bevestigen dat beide broers aanwezig waren". De broers zaten beiden achterin de kerk, maar niet in de buurt van elkaar.

"William en Harry waren er allebei, maar ze hebben geen woord tegen elkaar gesproken en hielden duidelijk afstand van elkaar", aldus een andere aanwezige.

Ruzie

De band tussen de Prince of Wales en Duke of Sussex is natuurlijk al tijdenlang niet best. De laatste keer dat de twee samen in het openbaar verschenen was bij de kroning van koning Charles in 2023, maar ook toen werden er vrijwel geen woorden gewisseld tussen de twee. Veel mensen hielden stiekem de hoop dat het nieuws rondom Charles' kankerdiagnose ervoor zou zorgen dat de broers hun geschillen opzij zouden zetten, maar tot nu toe lijkt dat nog niet gebeurd te zijn.

Wij blijven natuurlijk hopen dat er ooit nog een verzoening tussen de broers plaats zal vinden. Maar als zelfs de begrafenis van een familielid niet kan zorgen voor een staakt-het-vuren, is het maar de vraag of dat ooit nog gaat gebeuren...

Bron: People, The Sun | Beeld: NL Beeld