Maakt het leven mooier

Wedding bells: Loiza Lamers is verloofd!

Ze leerden elkaar kennen op een feestje, daar sloeg de vonk over en nu hebben model Loiza Lamers en vriendlief Jelle Ploeg een grote stap gezet: het paar is namelijk verloofd! Dat onthulde Loiza in een prachtige foto op Instagram.

Loiza Lamers bij Moco Museum Amsterdam, maart 2024.

Op 30 augustus ging Jelle Ploeg op één knie voor z'n grote liefde, Loiza Lamers. Zo kreeg deze bijzondere dag voor het paar een nóg specialere betekenis. Via Instagram deelt Loiza vandaag het grote nieuws met een set dolverliefde kiekjes.

Verloofd

"The one where we got engaged!", schrijft Loiza bij het stralende kiekje. Hier is te zien hoe Jelle op een ultraromantische locatie een aanzoek doet aan het model. Stijlvolle outfitjes, een Italiaans decor, een ondergaand zonnetje – hoe perfect wil je't hebben?

En dan is er natuurlijk nog het stralende paar zelf, die duidelijk dol op elkaar zijn! In het tweede kiekje showt Loiza bovendien de prachtige ring om haar hand. Zo kan er geen twijfel over bestaan dat ze volmondig 'ja' heeft gezegd tegen haar lief!

Ouderwets

Toen Beau Monde Loiza eind 2022 aan de tand voelde over haar blijmakers, werd Jelle natuurlijk óók genoemd. "Ik heb Jelle leren kennen bij Oud & Opnieuw, het eerste feestje dat weer mocht na corona. We raakten aan de praat bij de bar - 'the old fashioned way'. Die avond was er meteen een klik, de volgende dag kreeg ik een berichtje. Jelle maakt me heel gelukkig, ik ben zó verliefd op hem. Alles klopt", vertelde ze destijds.

In gesprek met Grazia bevestigde ze vorig jaar nog eens dat het echt liefde op het eerste gezicht was. "Als ik er nu op terugkijk, kan ik wel spreken van liefde op het eerste gezicht. Maar dat is omdat ik weet hoe goed het is gelopen. Op dat moment zelf weet en voel je dat nog niet echt."

Bijzondere datum

Dat Jelle juist op die datum op één knie is gegaan voor Loiza is overigens geen toeval. Op die dag deelde Loiza namelijk al een set zoete foto's samen met haar partner om te vieren dat zij die dag drie jaar samen waren.

Zo heeft hun jubileumdag een nog specialer randje gekregen. Wie weet: zullen zij dan ook op 30 augustus in het huwelijksbootje stappen? Wij zwijmelen ondertussen nog even weg bij deze romantische kiekjes.

Namens Beau Monde van harte gefeliciteerd!

Celebrity
  • Grazia, Beau Monde archief
  • NL Beeld