Maakt het leven mooier

Een bijzondere maand: huwelijksklokken luiden in huize Brard

Het is een bijzondere maand voor Patty Brard en haar familie. Afgelopen zondag vierde ze haar tienjarige huwelijk met Antoine van de Vijver en het huwelijk van dochter Priscilla is in aantocht.

Brard

Met een prachtige foto op Instagram blikt Patty Brard terug op haar Ibiza Wedding. Samen met Antoine en haar vier bruidsmeisjes schittert ze in haar lila-kleurige bruidsjurk. De bruiloft werd destijds opgenomen voor het SBS6-programma Patty's Big Fat Ibiza Wedding.

Huwelijksklokken

“September is een bijzondere maand voor ons!” Schrijft Patty. Niet alleen omdat haar eigen huwelijk plaatsvond in september, maar ook omdat de bruiloft van haar dochter, Priscilla, eraan komt. Aanstaande zaterdag mag Patty haar dochter in de echt verbinden als zogenaamde 'BABS': buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Een opmerkelijk gegeven, aangezien moeder en dochter lange tijd geen contact hebben gehad. Zo'n drie jaar geleden hebben moeder en dochter elkaar weer gevonden. Nu wordt nogmaals duidelijk dat beide partijen daar erg blij mee zijn! “Ik ben zo vereerd dat ze me daarvoor hebben gevraagd. Het was een wens van het bruidspaar zelf, nadat ik uit mijn omgeving al geluiden had gehoord van: ‘We willen mama daarvoor vragen, denk je dat ze dat wil doen?’ Natúúrlijk wil ik dat, het wordt een hoogtepunt in mijn leven'”, vertelt Patty aan Privé.

Reünie

In gesprek met Beau Monde vertelden moeder en dochter vorig jaar al trots over hun hereniging. Zo verklapte Patty destijds dat het niemand minder was dan Robert Halewijn, de echtgenoot van Evert Santegoeds, die ervoor zorgde dat zij hun strijdbijl konden begraven.

Patty Brard en dochter Priscilla voor Beau Monde #5, 2023. (Foto: William Rutten | Styling: Kelly Huijsman | Visagie: Mifa Man)

"Robert zei op een dag: ‘En nu is het klaar. Wij geven jullie ons huis, jullie pakken de lift naar boven en zien elkaar daar.’ Priscilla en ik stonden óp van de zenuwen tegenover elkaar op neutrale grond."

Afijn. Een boze brief, een goed gesprek en een kommetje soep later, konden de twee eindelijk weer samen een band opbouwen. En die is anno nu dus sterker dan ooit!

Belangrijke rol

Carlo Nasi, Priscilla’s vader, zal zijn dochter weggeven tijdens het huwelijk. Ook opmerkelijk, want Patty en Carlo hebben elkaar al lang niet meer gezien. Hij is een zakenman en was tussen 1983 en 1988 getrouwd met Patty. “Het wordt sowieso heel bijzonder, met deze genodigden”, zegt Priscilla. “Mijn vader komt ervoor over uit Milaan, en het is voor het eerst in een hele tijd dat ik mijn ouders weer eens samen zal zien. Hij is al 36 jaar met zijn nieuwe vrouw.”

Patty's enthousiasme is daarom niet minder. “Haar vader geeft haar weg, ik trouw hen als BABS!”, vertelde Patty eerder aan het ANP. “We zijn allemaal heel erg blij en kunnen niet wachten tot het september is! Hoewel de voorbereidingen natuurlijk ook zo gezellig zijn!”

Het belooft, net als Patty's bruiloft, een dag te worden om niet te vergeten. Wij kunnen niet wachten!

Celebrity
  • Privé, de Telegraaf
  • NL Beeld