Maakt het leven mooier

Fabulous Friday: maak 2x kans op een halfjaarabonnement op Gambettes Box t.w.v. €105

Nu de temperaturen dalen en we ons weer in volop modieuze laagjes hullen, kan een set prachtige panty's niet in je kledingkast ontbreken. Van keurige kousen tot stijlvolle sokken: met een abonnement op Gambettes Box krijg je de leukste panty's en sokken gewoon thuis op de deurmat. En Beau Monde mag nu twee halfjaarabonnementen verloten onder haar lezers!

Winactie Gambettes Box x Beau Monde

De herfst mag dan in aantocht zijn, wij Beau Mondes zijn nog absoluut niet klaar om afscheid te nemen van onze zomergarderobe! Gelukkig kun je extra lang genieten van je favoriete japonnetjes door slim laagjes met elkaar te combineren. Van stijlvolle blazer tot trendy panty – zo maken we onze look helemaal herfstproof. Kan jouw najaarsgarderobe wel een helpende hand gebruiken? Lees dan gauw verder om kans te maken op één van de twee abonnementen op de immer stijlvolle Gambettes Box!

Gambettes Box

Een stel neutrale kousjes onder je favoriete rok kan dan misschien heel elegant zijn, maar we willen toch vaak ietsje uitgebreider uitpakken. Zo komen onze benen nét een stukje stijlvoller voor de dag!

Voor de gemiddelde glamourpoes is een abonnement op Gambettes Box dan ook onmisbaar. Elke maand krijg je hiermee een set van twee fijne panty's thuisgestuurd met een leuk printje. In de zomer, wanneer we onze stelten het liefst zoveel mogelijk in de zon zetten, ontvang je naast een panty ook nog eens leuke goodies – van strandtas tot luxe verzorgingsproducten.

Nooit de nieuwste collecties missen? Volg @gambettesbox dan op Instagram!

Alsof dat nog niet fijn genoeg was: de modieuze kousjes zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede materialen. Zo zorg je niet alleen goed voor je pootjes, maar ook voor de planeet.

September-box

Als klein voorproefje stellen we je vast voor aan de septembercollectie. In deze editie van Gambettes Box vind je de Premier Café-panty met z'n spiraalvormige print, de Second Degré sokjes in een fijne wijnrode glitterstof, en de tijdloze Dernier Mot-kousjes van zwart voile. Van Fashion Week tot terras en van kantoor tot vrijmibo: zo kun je ook deze nazomer stijlvol én warm komen opdagen.

Parisian touch

Gambettes Box is het Franse panty abonnementmerk. Met een abonnement op Gambettes Box ontvang je elke maand een Box met twee eco-friendly panty’s, designed in Paris, made in Italy. Twee panty's met verschillende motiefjes per maand dus, altijd zwart, die passen bij elke outfit. Welke precies? Dat blijft elke maand een verrassing, maar ze hebben altijd die Parisian touch en passen zich qua dernier perfect aan aan het seizoen.
Zo kan iédereen een Parisienne zijn. Voor maar 17,50 per maand inclusief verzendkosten haal jij ze in huis.

Winnen!

Heb jij nu ook wel oren naar zo'n fijne collectie hosiery op je deurmat elke maand? Dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens in te vullen om kans te maken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 27 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met My Little Paris en Gambettes Box zullen delen als je wint.

Win
  • Gambettes Box