Maakt het leven mooier

Fred van Leer is jarig en trakteert op zoete kiekjes uit de oude doos

Hiep hoera voor Fred van Leer! De presentator en stylist mag vandaag 48 kaarsjes uitblazen. Ter ere van zijn verjaardag deelt Fred een reeks schattige jeugdkiekjes via zijn Instagram. Herken jij hem terug?

Fred van Leer is jarig en trakteert op zoete kiekjes uit de oude doos

Fred van Leer viert vandaag zijn verjaardag: hoog tijd voor een kleine trip down memory lane! Op Instagram neemt de stylist ons even mee terug naar die tijd met een aantal schattige foto's uit de oude doos.

Fred is jarig

Vandaag viert Fred dat hij 48 jaar wordt, en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom deelde hij vanmorgen vroeg een aantal kiekjes van een kleine Fred. Wat een schatje!

Het lijkt erop dat de presentator zelf nog niet helemaal kan geloven dat hij deze leeftijd bereikt heeft. "And just like that ... ben ik 48 ... hoe dan 🤣", schrijft Fred bij zijn post. Ha! Blijkbaar had hij zelfs een extra reminder nodig, want op de laatste foto zien we dat hij een tattoo van het nummer 48 heeft laten zetten.

In de comments onder de post kan Fred in ieder geval rekenen op een hele hoop felicitaties. "Happy B day lieve Fred! It only gets better! ❤️" schrijft Patty Brard, en "Hieperdepiep hoera, liefste ❤️", reageert Nicolette van Dam. Ook Mariska Bauer, Nikkie Plessen en Anouk Smulders laten hun verjaardagswensen voor de jarige job achter. Namens Beau Monde natuurlijk ook van harte gefeliciteerd, en een hele fijne dag gewenst!

Donkere periode

Fred van Leer heeft een aantal zware jaren achter de rug. Na verschillende heftige gebeurtenissen belandde de presentator in een donkere periode, en mede daarom liet hij de afgelopen tijd weinig van zich horen in de media. In juli gaf hij voor het eerst weer een uitgebreid interview, waarin hij vertelde over zijn mentale gezondheid. "Die depressie is wel heftiger geworden en dat is nog steeds een gevecht", legde hij uit. "Daar zit ik middenin en daar zal je altijd mee moeten vechten."

Door alle narigheid heen voelde hij zich gelukkig wel enorm geliefd, en dat heeft hem er echt doorheen gesleept. "Van zoveel mensen heb ik liefde gekregen. Ze zeggen wel eens 'social media is nep', maar op dat moment is het echt real", aldus Fred. "Tuurlijk, mijn vrienden hebben mij door die tijd geholpen. Maar als ik niet zo'n groot vangnet had gehad, dan had ik niet zo snel terug kunnen komen."

Celebrity
  • Instagram @fredvanleer, Beau Monde archief
  • NL Beeld