Maakt het leven mooier

Oeh! Binnenkijken bij Meghan Markle's miljoenenhuizen

De relatief bescheiden woning waar Meghan Markle in Canada verbleef voordat ze naar Kensington Palace verhuisde, is onlangs op de markt gekomen. Nog jaloersmakender is het landgoed waar ze nu samen met Harry en haar kinderen woont. Wij geven je een kleine tour!

meghan

Gelegen aan Yarmouth Road in de welvarende wijk Seaton Village in Toronto ligt de woning waar Meghan van 2015 tot 2017 woonde toen ze de tv-serie Suits filmde en Harry's hart veroverde. Het optrekje werd vorige maand te koop gezet voor 1,89 miljoen Canadese dollar en werd binnen vijf dagen verkocht voor maar liefst 1,98 miljoen.

Een prins-waardig verblijf

Prins Harry bezocht zijn vriendin destijds regelmatig. Een mansion met drie slaapkamers en twee badkamers is natuurlijk ook wel prins-waardig... In zijn memoires Spare vertelde hij dat "Meg opgewonden was om mij haar leven, haar honden en huis te laten zien, waar ze dol op was”. Dat begrijpen we, met een Tiffany-blauwe toegangsdeur, veranda, woonkeuken, grote achtertuin, kelder, dakraam op de tweede verdieping en hardhouten vloeren. Nadat het stel zich in november 2017 verloofde, verhuisde Meghan naar het enige echte Kensington Palace. Ook niet verkeerd.

Kensington Palace (Beeld: NL Beeld)

Een Toscaans ogend landgoed

Wie denkt dat Meghan's eerste huis een paradijs was, heeft het mis. Samen met Harry deed ze er een schepje bovenop, toen ze hun landgoed met 16 slaapkamers in Montecito kochten voor 21 miljoen dollar. “We hebben er alles aan gedaan om dit huis te krijgen”, vertelde ze aan Harper's Bazaar. 'Omdat je binnenkomt en... Geniet. En ademt. Het is kalm. En genezend. Je voelt je vrij.”

Tot de buitenvoorzieningen van de accommodatie behoren onder meer een groot zwembad, een tennisbaan, een kippenhok en rozentuinen, evenals een ruim terras met een houtkachel en een barbecue. Enne, hebben we de sauna, de fitnessruimte, een speelkamer en speelhal, een wijnkelder en een garage voor vijf auto’s al genoemd? Op het landgoed staan trouwens óók nog een theehuis en een gastenverblijf met twee slaapkamers.

Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow en Ellen DeGeneres zijn de andere bewoners van deze exclusieve buitenwijk. Eerlijk is eerlijk - het Toscaans ogende, schitterende landgoed van de hertog en hertogin is op z'n minst jaloersmakend...

Royalty
  • Harper's Bazaar AU, Page Six, NY Post, The Cut
  • NL Beeld