Maakt het leven mooier

Zien: de eerste beelden van prinses Alexia in Londen!

Komende week start prinses Alexia met haar studie aan University College London. De prinses is aangekomen in Londen en het Koninklijk Huis deelt de eerste beelden op sociale media. Wat een plaatje!

Alexia

Ruim een maand geleden maakte prinses Alexia bekend dat ze de bachelor Science & Engineering for Social Change aan het University College in Londen gaat volgen. De opleiding die de prinses, als we de woorden van de universiteit mogen geloven, zou gaan voorbereiden op 'het leiderschap van de volgende generatie op het gebied van sociale verandering'.

Wikken en wegen

De keuze voor haar studie is overigens niet zomaar gemaakt. De prinses kampte met keuzestress: "Ik denk dat ik zeker niet de enige van mijn leeftijd ben die heel erg zit met die keuze", vertelde Alexia in juni tijdens een persmoment. "Welke dat nou wordt, hangt echt van persoonlijke redenen af. Hoewel het er eerst op leek dat de ze voor Groningen zou kiezen, viel haar keuze voor Londen. De kans is dus aanzienlijk klein dat we haar de komende tijd in ons koude kikkerlandje zullen spotten.

Het afgelopen jaar had de prinses een tussenjaar. Daarin heeft ze "gereisd en andere culturen leren kennen".

Kiekjes uit Londen

Op het Instagram-account van het Koninklijk Huis worden vandaag de eerste beelden van onze beeldschone prinses in Londen gedeeld. Alexia wordt verwelkomd bij University College met een grote banner.

"Prinses Alexia is in Londen, waar zij deze week begint aan haar studie aan University College London. Zij start de bachelor Science & Engineering for Social Change aan de Faculty of Engineering. De studietijd van de Prinses wordt beschouwd als privé", schreef het Koninklijk Huis bij de post.

It girl

Of we meer beelden kunnen verwachten, is dus nog maar de vraag. De knappe verschijning is er echter om bekend dat ze aandacht weet te trekken van de pers. The Daily Mail tipte haar eerder deze maand al als de nieuwe It Girl van Londen. Dus wij houden de socials nauwlettend in de gaten!

Royalty
  • Koninklijk Huis, het AD
  • NL Beeld