Glamour met een knipoog

Fabulous Friday: maak 3x kans op de all in one leave-in conditioner van Moroccanoil!

Als je haar maar goed zit, non? Van chique chignon tot losse lokken, de Beau Mondes van de wereld zul je slechts zelden op een bad hair day kunnen betrappen. Hierbij helpen we de natuur graag een handje met de fijne verzorgende producten van Moroccanoil. En daarvan mogen wij nu drie leave-in conditioners verloten onder onze lezers!

Fabulous Friday Moroccanoil

Niets kan een look zo maken of breken als je kapsel. Daarom zorgen we goed voor onze lokken: van satijnen kussensloop en haarmaskertjes tot luxe accessoires en regelmatige salonbezoekjes. Thuis je haren voorzien van een heerlijk weldadig verwenmomentje is met de All In One Leave-in Conditioner van Moroccanoil wel héél makkelijk. Deze multifunctionele spray mag natuurlijk niet in je badkamer ontbreken, en daarom verloten we drie exemplaren onder onze lezers!

Moroccanoil

Als glamourpoes weet je ongetwijfeld hoeveel goeds arganolie kan betekenen voor huid en haar. Deze natuurlijke olie voedt en hydrateert, en zit vol belangrijke stoffen zoals vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten.

Ook de experts van Moroccanoil zijn goed op de hoogte van de kracht van arganolie. Al vanaf het prille begin maken zij gebruik van hoogwaardige arganolie die wordt geoogst rond het Middellandse Zeegebied, en hiermee hebben ze een brede lijn haarverzorgingsproducten ontwikkeld.

All in one Leave-in Conditioner

Een makkelijke manier om je haar na een wasbeurt intens te voeden is met een fijne leave-in conditioner. Hiervoor is de All In One Leave-in Conditioner van Moroccanoil een must-have Deze voedende spray ontwart, hydrateert en beschermt je lokken de héle dag door.

De lichtgewicht formule is rijk aan antioxidanten, pure aminozuren om de stevigheid te verhogen, een voedende superfoodmix en natuurlijk afgeleide suikers die fungeren als een beschermend schild tegen uitdroging. Deze multifunctionele spray werkt op alle haartypes om het haar te voeden en te verzachten, én beschermt tegen haarbreuk en hitteschade. En dat is natuurlijk een must als je je haar regelmatig föhnt of met de stijl- of krultang in model brengt.

Alsof dat allemaal nog niet fijn genoeg is: deze multifunctionele spray is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Een klein travel-size exemplaar om overal mee naartoe te nemen, een full-sized exemplaar van 160 ml, en een gloednieuwe, extra grote voordeelverpakking van 240 ml om héél lang van te genieten. Bovendien betaal je voor deze voordelige uitvoering net zoveel als voor de 'reguliere' verpakking.

Winnen

Kunnen jouw lokken ook wel een verzorgende boost gebruiken dit najaar? Dan wil je deze All In One Leave-in Conditioner natuurlijk ook op jouw haircare-plankje hebben staan. Het enige wat je hoeft te doen om hier kans op te maken, is hieronder je gegevens invullen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 4 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MaisonPR en Moroccanoil zullen delen als je wint.