Glamour met een knipoog

Video: Prins Harry rent gillend door spookhuis met Jimmy Fallon

Kan jouw dag wel een opkikker gebruiken? Dan hebben wij het perfecte vermaak voor je. In een gloednieuwe video van Jimmy Fallon gaat prins Harry met hem het spookhuis in. We hopen maar dat vader Charles niet meekijkt, want al dat gevloek en gegil heeft de prins vást niet op het paleis geleerd!

Prins Harry rent gillend door spookhuis met Jimmy Fallon

Prins Harry was deze week als verrassing the gast in The Tonight Show met Jimmy Fallon. Niet voor een serieus interview, maar voor hele andere zaken: Jimmy nam de prins namelijk mee in zijn Tonightmares-spookhuis. Enne, zo hebben wij Harry nog niet eerder gezien!

Jimmy Fallon's Tonightmares

Harry is al eventjes in New York, waar hij de afgelopen week uitgenodigd was voor verschillende aangelegenheden. Denk aan een diner van de Wereldgezondheidsorganisatie, een bijeenkomst van de HALO Trust en de uitreiking van de Diana Award.

Maar - tussen al die serieuze werkbezoekjes door, had de prins blijkbaar ook wat behoefte aan vertier. Hij dook namelijk op in The Tonight Show, waar hij als allereerste bezoeker het nieuwe spookhuis van Jimmy Fallon mocht uittesten. En dat levert hi-la-rische beelden op!

In de video zien we hoe Jimmy en Harry zich een weg banen door het haunted house met een camera op hun borst. Elke gil, schreeuw en vloek wordt zo vastgelegd - en geloof ons: dat zijn er een heleboel.

Niet alleen Harry en Jimmy schrikken zich rot in de aflevering, ook de acteurs zelf zijn stomverbaasd als ze zich realiseren wie ze zojuist de stuipen op het lijf hebben gejaagd. "Wie was dat?", fluistert een verkleed figuur, waarop een ander reageert "Prins Harry", en beiden staren ze elkaar met open mond aan.

Grappen

Gelukkig heeft de Duke of Sussex tussen al het gillen door zijn humor niet verloren. Op een gegeven moment wijst hij naar één van de scare actors, en vraagt hij zich hardop af: "Is dat Michael Bublé? Lekker bezig, buddy!". En eerlijk, wij zien de gelijkenis wel. Ha!

Harry in New York

Eerder deze week toonde de prins nog een hele andere kant van zichzelf. Hij hield een emotionele toespraak tijdens een bijeenkomst van Halo Trust, de organisatie waar zijn moeder, prinses Diana, zich tot haar overlijden in 1997 voor inzette. Deze organisatie heeft als doel om landmijnen en ander oorlogstuig dat in voormalige oorlogsgebieden is achtergebleven op te ruimen.

Harry vertelde in zijn speech ontroerd over het werk van zijn moeder. "Haar nalatenschap voortzetten is een verantwoordelijkheid die ik ongelooflijk serieus neem. Sinds mijn eerste bezoek in 2019 is er veel veranderd in mijn leven en in de wereld. In die vijf jaar ben ik voor de tweede keer vader geworden. En hoewel je geen kinderen nodig hebt om een belang te hebben in de toekomst van onze planeet, weet ik wel dat mijn moeder het verschrikkelijk zou hebben gevonden dat iemands kinderen of kleinkinderen zouden leven in een wereld die nog steeds geteisterd wordt door mijnen."

Royalty
  • Todd Owyoung / NBC